Jessica Blockström

Nya vackra doftljus från Rituals Classic Home Collection

Det går åt många doftljus en vanlig vinter  men nu när man dessutom jobbar hemma så ryker de på löpande band. Senaste favoriterna är Rituals ljus som fått ny fin design i Classic Home Collection. Jag gillar verkligen de här ribbade glasen som får mig att tänka på Lyngby-vasen. Du hittar dem i flera färger och varianter, som det vita med klassiska körsbärs-doften Sakura och den petroleumblå Hammam som ger omedelbart lugn och spa-känsla till ett rum. Dessutom är de inte så fasligt dyra som många andra doftljus idag vilket gör att man kan mysa på utan att bränna hål i plånboken. Jag längtar också till i höst för då kompletteras kollektionen med minst lika vackra stickor i högre vaser men de har tyvärr blivit lite försenade.

Scented Candle från Rituals Classic Home Collection kostar 209 kr för 290 gram vilket ska ge en brinntid på 50 timmar. De finns just nu i fyra dofter men jag tror fler kommer. Du hittar dem bl a hos Åhléns.

Vill du ha tips på hur du får ut det mesta av ditt doftljus? Då ska du kika på gamla bloggen här

7
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på print

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier

©2020 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.