Jessica Blockström

Tove Styrkes bästa beauty hacks

Artisten Tove Styrke är aktuell med en kampanj för Kicks märke BeautyAct inför Alla hjärtans dag. Under den digitala presentationen härom dagen fick vi inte bara se hur den härligt rödrosa looken arbetades fram. Tove berättade också att hon älskar smink och då hennes turnébudget är rätt stram får hon fixa sin egen makeup.

– Jag har gått från att känna det som ett tungt ok till att faktiskt inte bara gilla den där stunden. Den har blivit ett sätt att vara kreativ och komma in i min bubbla.

Tove delade också med sig av sina beauty hacks. Här är de jag gillade bäst.

Multifunktionella produkter.

Tove använder gärna läppstift på flera sätt än bara där det är tänkt. Som på Love Act + Tove Styrke-kampanjen där den underbart härliga rödrosa tonen på locken är skapad med Full On Satin Lipstick. Hon tipsar att det också blir riktigt fint på kinderna.

 

 

Skuggras under ögonen.

Om skugga ramlat ner från locken använder Tove en transparent silikonig primer på en makeupsvamp och trycker över raset för att lyfta bort det.

– Jag lovar, det är som bästa häxtricket, det fungerar!

(Äntligen kan jag få användning för alla svampar jag samlat på mig här hemma. Läs varför de är oanvända här.

Manikyr i raket fart.

Vi var många som blev nyfikna på Toves coola naglar och hon blev nästan blyg när vi frågade henne var hon fixat dem. Det visade sig vara press-ons, något hon ofta använder för att snabbt piffa manikyren eller matcha kläderna.

Sist men inte minst fick hon frågan vad hon gör när hon ska ut och inte vet hur hon ska klä eller sminka sig?

– Då sätter jag på musik som ger mig feeling. När den sätter igång är det bara att gå på känslan den ger i kroppen och gå loss på sminket.

 

 

Full On Satin Lipstick finns i 12 färger, på Toves ögonlock användes en mix av Red Carpet och Red Reputation. De är också riktigt snygga på läpparna. Pris ca 179 kr på Kicks.

 

Budgetvänlig silikonprimer hittar du hos the Ordinarys High-Adherence Silicone Primer. Pris ca 79 kr på Lyko.

Om jag inte har helt fel så är det coola Nail Addict Artificial Nails Chrome Pink från Ardell som Tove tryckt på innan pressmötet. De finns också i grönt. Pris 159 kr på Lyko.

6

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.