Jessica Blockström

Oldie but goldie – cremen som tar bort rodnad

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity*

Blir du som jag rejält röd runt nosen den här årstiden? Svårt att få till din foundation på snyggt eftersom huden dessutom är torr? Då finns en snabb lösning i form av Even & Perfect CC Cream från Biodroga MD.

När du först ser formulan ser den faktiskt grön ut. Men du kommer inte bli grön i ansiktet. Så fort du sprider ut den på huden förvandlas den till en hudfärgad ton som både går ihop sig fint med din egen samtidigt som där är pigment som neutraliserar röda toner. Jag tycker att den täcker väldigt bra, effekten är foundation-lik och den sitter snyggt i timmar. Dessutom går du SPF 20 och den är såklart vårdande, en av de första hybriderna jag stötte på. Här finns bl a mjukgörande aprikoskärnolja, fuktbindande hyaluronsyra och E-vitamin som skyddar mot fria radikaler.

Vill du ha en produkt med liknande egenskaper men som är lite mindre täckande gillar jag också Erborians CC som även den går från vit till tonad när den kommer i kontakt med huden. Den innehåller även högre solskyddsfaktor och en nypa mica för lyster. Du kan läsa mer om den här.

Even & Protect CC Cream från Biodroga MB kostar 499 kr/44 g och du hittar den bl a hos Skincity.

Fler Oldie but Goldie hittar du på gamla Femina-bloggen här. 

8

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.