Jessica Blockström

Ut på tur – Jessica testar skönhetsbehandling

Så många höjdarprodukter på en och samma bild.

För någon vecka sedan hade jag en av de härligaste upplevelsen på behandlingsfronten någonsin,  närmare bestämt Tailor-Made Facial by Joanna Vargas på Grand Hotels Nordic Spa & Fitness. Jag träffade Joanna när hennes produkter lanserades i Sverige förra året, du kan läsa mer om det här. Sedan dess har jag testat en hel del av dem och de flesta är något alldeles extra. Som den fantastiska Exfoliating Mask eller den coola Bright Eye Hydrating Mask

Mosig men glad, känns som allt ingår i denna behandling. Det enda jag saknade var möjligtvis en hårborste.

Så vad ingår i den här lyxiga behandlingen? Nästan lättare att skriva vad som inte ingår. Jag gjorde den som tar 90 minuter och där är det rengöring, uppmjukning, exfoliering, portömning, 2 x mask, knådning och massage av ansiktet med speciellt framtagen teknik. Under den sista masken används även Joannas speciella Glow Wand, en maskin med kyla och värme som boostar effekten. Masseras görs även nacke, dekolletage, skalp, händer och fötter. Det är så skönt att man ryser. Dessutom kan du njuta av det lyxiga spa som finns här, lugnet man känner innanför dörrarna är befriande och det finns flera olika bad och bastu att välja mellan. Tipset är ju att göra det innan behandlingen. Efteråt vill man bara ha kvar allt härligt som arbetats in på huden. 

Drömmen är att få bli knådad av denna fantastiska kvinna, men det var inte Joanna Vargas själv som utförde min behandling. Jag hade Maria och hon är också en stjärna.

Tailor-Made Facial by Joanna Vargas kostar en rejäl slant men ska du unna dig själv och din hud en rejält härlig stund eller kanske ge bort en fin gåva till någon som behöver ordentligt med kärlek så tycker jag det är värt. Den härliga känslan sitter i flera dagar och huden får sig en rejäl uppfräschning. Jag funderade härom dagen på vad jag gjort annorlunda den senaste tiden och kom på att det måste vara all den där massagen och fukten och omsorgen av huden som fått den att se studsigare och fräschare ut än på länge.

Så vad kostar det då? För 60 minuter får du betala 2295 kr, 90 minuter går loss på 2595 kr. I den senare ingår även massage av fötter och händer. 

Du hittar Tailor-Made Facial by Joanna Vargas på Nordic Spa & Fitness, Grand Hotel i Stockholm. 

5

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.