Jessica Blockström

Byredo inspirerar med lekfull palett

 

En av de hetaste makeupartisterna just nu är brittiskan Isamaya French. När Tove Styrke och Sandra Wennerstedt presenterade sin nya kampanj för BeautyAct fick de fråga om största inspirationskällorna. De var de rörande överens om att Isamaya, tillsammans med Pat McGrath,  är personerna de oftast kikar på. Isamaya gör inte bara de stora reklamuppdragen just nu. Hon är också aktuell då hon ligger bakom Byredos makeup. Senast att lanseras är Prismic Eyeshadow Palette som du ser ovan. Och det är mig en färgglad låda man bjuder på här. När jag först såg den tänkte jag att den inte var för mig. Men sen fick jag se Isamaya använda den på hennes stories. Och då föll poletten ned. Jag blev så sugen på att leka loss.

Det härliga här är att skuggorna är väldigt lättanvända och du kan ha dem till olika saker. Jag prövade faktiskt att göra det här regnbågsögat du ser och det var skoj. Men det blev lite mycket på tant.

Däremot så försökte jag mig på Isamayas coola linerlook hon gjort genom att doppa penseln i vatten och blanda 80-talsfärger som lila, blått och guld. Det blev inte likadant men det blev ändå fint och klart bärbart. Kolla här.

Bara bas och bryn till vänster, Prismic Eyeshadow Palette och mascara till höger. Jag har tre olika färger från den blålila skalan.

 

När man kan gå på fest igen ska jag dra på ännu mer med färgerna, det här var riktigt kul. Och meditativt. Härom dagen drog jag fram spegeln, penslarna och paletten sent på kvällen och bara körde loss. Blev inte riktigt som jag tänkt. Men det gjorde liksom inget för jag skulle ända köra kvällsrutinen snart. Och jag lärde mig en massa om hur skuggorna fungerar.

Det här är ingen billig leksak, Prismic Eyeshadow Palette från Byredo kostar 890 kr. Men du får 18 superskuggor som lockar fram inspiration, är härliga att arbeta med och går att göra massor med. Jag tycker också att färgerna är riktigt moderna. Du hittar paletten här.

11

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Josefine

  Den är jättefin att se på. Jag tänker dock också att den inte är för mig och att jag bara skulle använda de mest neutrala färgerna. Kanske ska jag tänka om?!

  1. Jessica Blockström

   Jag tror att man ska köpa den om man känner att man kommer använda de flesta färgerna. Om man är osäker kanske det är bättre att prova en lite billigare och mindre palett med sådana man vill men inte vet om man vågar använda. För att testa på hur det känns

  2. Jessica Blockström

   Om du mest gillar naturliga nyanser, har du kikat på Tartes Tartelette In Bloom-palett? Det är en av mina mest använda här hemma! Underbara färger, riktigt hög kvalitet på skuggorna och så användbar. Du kan kika på den på gamla bloggen här om du är nyfiken: https://jessicas-skona-varld.femina.se/makeup/basta-paletterna-just-nu/ Ha en fin dag

   1. Josefine

    Såg inte ditt svar förrän nu! Tittade faktiskt på Tartes palett när Sephora hade palettrabatt för ett tag sedan (då var den slutsåld), men ska kika igen. Tack för kul Clubhouse!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.