Jessica Blockström

Alla hjärtans-manikyren från Other Stories

Det kom ett fint bud med lack och läppstift inför Alla hjärtans dag och färgerna var så fina att jag inte kunde motstå att byta färg på naglarna. Budet var från Other Stories och nyansen på lacket Brilliant Red. Den blev också superhärlig på, en riktigt lysande, glossig och klar orangeröd som faktiskt fungerar fint till mina just nu bleka fingrar.

Det finns bara ett problem här. Det här lacket tar alldeles för lång tid på sig att torka för att mitt tålamod som orka vänta. 45 minuter satt jag orörlig och ändå blev det märken på ytan när jag väl skulle dra på mig jackan. Jaja, jag får röra händerna fort så ser ingen att det inte blev perfekt. Men nästa gång jag ska lacka om så väljer jag ett annat märke. Eller förresten. Tänker att det säkert sitter bättre på tånaglarna så när det är dags att fixa fötterna nästa gång så kan det nog bli det här lacket. För färgen är verkligen fin.

Blir du sugen på Nail Gloss i Brilliant Red från Other Stories så kostar det 70 kr och finns på Stories.

10

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Karin

    Tack för en bra blogg där jag har fått många bra tips. Hoppas du fortsätter blogga 🙂

    1. Jessica Blockström

      Tack för fina och peppande ord, jag är verkligen glad att ha börjat blogga igen så jag hoppas kan kommer att kunna hålla på länge nu

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.