Jessica Blockström

Världens bästa brun utan sol 2021

Inlägget innehåller reklam genom affiliatelänkar för Kicks. Du kan läsa mer om affiliatelänkar här.

 

Det är mitt i mörka februari och jag är brun. Brun som i fint solkysst brun. Fast det är fejk förstås. Det fina är att fejket fungerar så otroligt bra den här gången. Jag har under alla år som skönhetsredaktör kämpat mig igenom brun utan sol-tester utan att lyckas så särdeles bra förutom med en produkt och det är Dr Dennis Gross numera klassiska bus-servetter. De används dock i ansiktet så gills inte riktigt här. Men nu har jag hittat en sådan super-bus som gör hudtonen även på kroppen lyxigt bruntonad, lystrig och med en snyggt jämn finish.  

Årets bästa brun utan sol 

Ultimate Glow Kit är årets stora nyhet från brun utan sol-proffsen på St Tropez. Och vilken nyhet! Här får du en snygg burk med en specialdesignad applikatorhandske och en brun utan sol-mousse som heter Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse. Den här moussen är verkligen otroligt krämig och fluffig, som den är vispad. Kolla!

Lyxformula med kolaton

Just den lätt kola-tonade guidefärgen gör också att man både blir brun direkt och ser exakt var man smort in sig. Det underlättar något enormt för att få ett jämnt resultat. Den har även en utjämnande effekt på hela hudytans ton vilket känns oerhört tacksam. Krämigheten på formulan gör den så smidig att smörja in, det är som att den smälter in i huden. Beroende på hur länge du låter den sitta så blir färgen olika djup och stark. Men man behöver förstås inte skölja av den om man inte vill. Jag har faktiskt inte gjort det en enda gång sedan jag började testa för någon månad sedan, tycker det blir bra trots ett väldigt blekt utgångsläge.

Don’t mind the mess, det är stökigt att ha en skönhetsredaktion hemma. Men kolla vilken fin färg jag fått på högerbenet. Tur man inte ska på badhuset idag när man bara busat halva kroppen…

 

Snällt mot huden

Förutom att färgen blir så tjusig är här en hel del vårdande ingredienser och huden blir också oväntat mjuk. Formulan har en milt blommig doft som tagits fram i samarbete med märkets nya ambassadör. Och här blir det extra kul med den här nyheten för den personen är nämligen supermodellen, entreprenören och kroppsaktivisten Ashley Graham.

Så vad är Ashleys bästa tips för ett snyggt bus-resultat? Att less is more och att alltid använda en applikatorhandske. Jag kan bara hålla med.

Ultimate Glow Kit från St Tropez är en limited edition. Kitet kostar 539 kr och det har precis lanserats exklusivt på Kicks.

 

10

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Anna

  Underbart!! Så svårt att hitta rätt i den kategorin.

  1. Jessica Blockström

   Visst är det! Tycker många idag också ger för lite färg, man kan knappt ana den.

 2. Angelica

  Men oj vad sugen jag blev på att testa denna. Är superfeg med BUS på vintern då jag upplever mig bli väldigt fläckig utan någon grundfärg. Men denna blev jag grymt nyfiken på att testa. Superfin jämn färg fick du!

  1. Jessica Blockström

   Jo, jag tycker det är knepigt just när man är så himla blek. Sen upplever jag det så svårt att få det jämnt, speciellt längst ner på benen. Men denna blev faktiskt superbra, så nöjd! Hoppas du också blir det.

 3. Beautiful Psycho

  Jag lyckas verkligen aldrig med BUS och jag har provat mååånga. Det blir alltid fläckigt och ojämnt hur noggrann jag än är. Men skam den som ger sig, haha! Jag hoppar genast till Instagram och tävlar!

  1. Jessica Blockström

   Vad kul! Och roligt att du hittat hit också

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.