Jessica Blockström

Bästa concealern just nu

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity*

Uppljusande och utslätande concealer
By Terry har en ny medlem i sin Hyaluronic-familj och det är den bästa concealern just nu.

 

Har du knäckt concealer-koden än? För några veckor sedan fick jag ett toppentips av makeupartisten Mia Högfeldt om hur man får till bästa concealer-finishen på skrynklig hud. Sedan dess har jag mixtrat med Mias favorithighlighter ihop med lite olika concealers. Och det funkar fint. Men nu kommer jag inte behöva det längre. För jag har hittat mina drömmars concealer.

Lite kuriosa

Ni som kan er skönhetshistoria vet att makeupartisten Terry de Gunzberg var geniet bakom YSLs Touche Éclat, kanske världens mest ikoniska makeupprodukt som än idag är märkets stora stjärna. Aldrig tidigare hade man sett en liknande produkt i en hylsa med pensel. Enligt myten så fick hon kämpa för att få igenom idéen då marknadsavdelningen inte trodde ett dugg på den. Det är snart 40 år sedan och resten är ju historia.

By Terrys hybrid-familj

Idag har Terry sitt eget skönhetsmärke By Terry och här sparar hon aldrig på  krutet för att få till lyxiga men också högpresterande produkter. Jag har flera favoriter som jag återkommer till från märket. Den kanske mest kända är Hyaluronic Hydra Powder som måste vara en av de första makeuphybriderna, här var man väldigt tidigt ute med att använda det senaste decenniets mest hajpade hudvårdsingredienser – hyaluronsyra. Så poppis blev pudret att det nu växt till en ganska stor och trevlig familj. Jag tycker själva moderprodukten skulle behöva en uppdatering, det har kommit en del lösa puder som är minst lika bra. Men vad gör väl det. För By Terry har precis lanserat en av de bästa basprodukterna jag hållit i min hand. Och den ingår just i denna familj.

Bästa concealern 2021 på test
Här har jag ett lager av 02 Natural både under ögonen, lite i ögonvrån och i nasolabialvecken – de där som sitter vid näsan.

 

En ny ikon

Hyaluronic Hydra-Concealer har många likheter med Terrys första klassiker för YSL. Här finns pensel på toppen och formulan är snyggt ljusreflekterande. Men där Touché Éclat inte når hela vägen, den är för tunn för att täcka enligt mig, så gör denna nyhet precis det. Dessutom jämnar den ut ytan så fint och är på riktigt idiotsäker att använda. Skuggorna under ögonen bara smälter bort när jag arbetar in den. Så till det allra bästa – den lägger sig inte i linjerna, den oväntat tunna, och hudvårdande formulan, går enkelt att bygga på och den sitter så bra utan att man behöver fästa med puder. I den veganska formulan finns såklart hyaluronsyra men även extrakt från hästkastanj.

Den här concealern kommer inte att trolla bort alla dina rynkor. Jag har inte hittat en enda som gör just så, då behövs andra ingrepp. Men den kommer få dig att se betydligt piggare, plumpare och fräschare ut utan att det syns vad du gjort. Det är den bästa concealern 2021. Hatten av för Terry de Gunzberg, i min mening har hon skapat en ny ikonprodukt.

Hyaluronic Hydra-Concealer från By Terry kostar 389 kr för otroligt dryga 5,5 ml, den finns i sex nyanser som spänner över ett brett spektra och du hittar den bl a hos Skincity. Det kan låta dyrt men bra att hålla i tanken är att Touche Éclat kostar ca en tia mer men innehåller endast 2,5 ml.

Nyfiken på andra suveräna concealers som jag testat tidigare? Kika här.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

13

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Sandra

  Hej, jag har alltid använt YSL touche éclat, men även på sistone använt ByTerrys Touche Veloutée 1 Porcelain. Tyckte att den var så bra och kanske till och med bättre än YSL. Dock verkar touche veloutée inte säljas längre. Hittar inte den ens på ByTerrys hemsida. Tror du att denna skulle kunna vara ett bra substitut och i sådana fall vilken nyans? Jag har svårt att tänka mig att jag inte skulle älska denna hyaluronconcealer 🙂 ps. din blogg är så bra!!

  1. Jessica Blockström

   Hej Sandra,
   Vad kul att höra! Jag gissar att denna nya kommer ersätta Touche Veloutée men inte säker. Den nya är inte lika täckande direkt men går att bygga upp. Den är betydligt mer hudvårdande, framför allt mer återfuktande och utslätande, Touche Veloutée har glycerin men annars är det mest silikoner och pigment. Om du haft Porcelaine tror jag du ska ha den allra ljusaste, dvs nr 01 som heter Fair. Har du fler frågor är det bara att skriva igen! Ha en fin påsk!
   Jessica

 2. Sandra

  Tusen tack för detta! Jag lär mig så mycket och får upp ögonen för så mycket intressant av dig och din blogg 🙂 och glad påsk till dig med!

  1. Jessica Blockström
 3. Kristin

  Hej! Vad kul att hitta din blogg 🙂 Jag blir jättenyfiken på Hyaluronic HydraConcealer men så svårt att veta vilken färg. Jag vill i första hand ha den för mörka ringar under ögonen. Jag är mörkhårig och oftast ganska mycket färg, använder bus ofta 😉 Vad tror du? Ha en fortsatt mysig kväll 🙂

  1. Jessica Blockström

   Hej hej,
   Kul att du hittat hit också! Hoppas du hittar rätt nyans, som jag skrev på insta tror jag det bästa är att kolla om det kanske finns en liten tester. Jag har fått det tidigare, små plastdroppar med tre av nyanserna i. Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.