Jessica Blockström

Proffstipset – bryntricket som lyfter hela looken

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity*

Äntligen dags för det stora brynlyftet! Idag fick mina pandemitrötta bryn sig ett härligt uppvaknande när jag hängde med makeupartisten och brynstylisten Lina Ekh, eller makeupbylina, som kanske flera av er känner henne som. Hon håller till på Lykos salong i Stockholm där hon har brynkonsultationer och makeupkurser. Men nu var det alltså mina bryn som skulle träda fram ur skuggorna. Här kan du se före och efter brynlyftet.

före och efter färgning och stylning av bryn

Tipsdrottningen Lina

Som vanligt när man hänger med Lina blir det en massa prat om skönhet, vi är inte bara vänner utan sitter i samma jury-grupp i Swedish Beauty Awards och bloggar båda om skönhet. Lina har så många smarta sminkknep i bakfickan och hon delar gärna med sig av dem. Idag fick jag med mig hur man snabbt lyfter både brynen och looken.

lina visa var man lägger concealer för snabba brynlyftet

Brynlyftet 2.0

Gamla sanningar kan behöva luftas och omvärderas. Jag har för många år sedan blivit tipsad att lägga highlighter under brynen men inte tyckt det riktigt funkat. Det blir lite för mycket skimmer för min smak. När Lina förklarar att det blir både snyggare och naturligare om man använder concealer istället så är det ju helt självklart – att jag inte tänkt på det själv… Viktigt också att den ska vara ett steg ljusare än din hudton. Mer än så och det kommer att se vitt och konstigt ut.

Vårdande favoriter fixar brynlyftet

Här har Lina använt nya Original Liquid Mineral från Bare Minerals som är väldigt mjuk, lättarbetad och ger jämnare struktur – välkommet på mogen hy. På INCI finns både återfuktande och lugnande ingredienser. Den finns dessutom i en massa nyanser, 17 närmare bestämt. På mig valde Lina Fair 1C, vilket är en kall nyans. Hon penslar på den tunt längs med hela brynets undre kant.

concealer med vårdande ingredienser från bare minerals

Original Liquid Mineral Concealer från Bare Minerals kostar 339 kr men finns just nu på Skincity för ca 270 kr.

Jag tänker att även denna är perfekt för att lyfta bryn och look och här behöver du inte ens en extra pensel…

brynmascara med smart applicator gör det lätt att fixa brynlyftet

Förutom concealer från Bare Minerals så har Lina fyllt i mina bryn med brynmascara från samma märke. Det fina med just Strength & Length Serum Infused Brow Gel är att den paddelliknande borsten är väldigt enkel att jobba med, man kammar verkligen igenom brynen och den är en smula vinklad vilket också underlättar. Dessutom finns den i färgen Chestnut som är toppen för mig med rött barr på huvudet, jag matchar det gärna litegrann även på brynen. Brynlyftet blir mer komplett med bra nyans på mascaran. Vad den däremot inte gör är smular även om man bygger på ett par lager.

Strength & Length Serum Infused Brow Gel från Bare Minerals kostar 269 kr men även den är på specialpris just nu hos Skincity där man tar ca 215 kr just nu. 

 

 

 

7

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Sara

  Två av mina favorit-bloggare i samma inlägg!

  1. Jessica Blockström

   Vad roligt att höra. Lina är verkligen toppen

 2. Åsa

  Men åh – så snyggt! Har funderat på brow lift, när en liksom ”permanentar” ögonbrynen så stråna håller sig uppåt…men lite dyrt för min smak. Detta gav ju samma effekt!

  1. Jessica Blockström

   Eller hur! Supersmart, enkelt och nästan gratis ☺️ om man har rätt färg på concealern hemma i alla fall.

 3. Ewa

  Så hon gjorde alltså inte en Brow lift utan använde concealer, brynpenna etc? Blev så stor skillnad!

  1. Jessica Blockström

   Ja, precis. Färgade först, fyllde i med brynmascara och målade sedan med lite concealer under. Visst blev det fint!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.