Jessica Blockström

Veckans look med 4 produkter

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Meds, Skincity och Åhléns*

Igår landade Byredo med ännu ett fint släpp där man ansluter till trenden med tonat läppbalsam. Jag kunde inte hålla mig, testade direkt och så blev det en snabb ”no makeup makeup”-look av det hela. Fyra produkter och fem minuter senare var det färdigt. Så här blev det!

veckans look med fyra makeup produkter

Veckans look på läpparna

Eftersom jag utgick från Tinted Lip Balms så börjar jag där nu också. Det här är tre vårdande stift som är lite segare i formulan än t ex MACs skönt gelliga Glow Play Lip Balm men mjukare än Glossiers Generation G som jag tycker är helt omöjligt att använda. Det är så hårt att det nästan gör ont att dra över läpparna. Byredos variant har också mer pigment och är därför både mer täckande och sitter bättre. Banne mig om det inte höll färgen nästan hela dagen. Jag fastnade för den som heter Argila, det blev en perfekt nude tint mot min hud. De andra två fungerade faktiskt inte alls. Både Rosa och Ochra är alldeles för gula i tonen, ganska märkligt på en färg som heter just Rosa. Och just att de är lite mer täckande gör att de inte heller blir så förlåtande. Riktigt så juicy som de ser i i reklamen blir det inte heller Men Argila, den kommer jag verkligen att använda ändå.

Tinted Lip Balm från Byredo kostar 415 kr och finns än så länge bara på märkets hemsida och jag tror även på Åhléns City.

Veckans look på huden

by terrys suveräna hudvårdande concealer

 

För att ha kvar en naturlig hudkänsla tog jag nya favoritconcealer Hyaluronic Hydra-Concealern från By Terry under ögonen, runt näsan, lite vid mungiporna och så på nästippen där jag är lite röd. Den smälter otroligt fint in i huden, inte konstigt då nästan 90 % av innehållet är hudvårdsingredienser. Har du inte upptäckt den än så kan du läsa mer om den här. I veckan hade Terry zoom-möte för att presentera en spännande och ännu hemlig nyhet. Då passade jag på att fråga om tips för hur man gör så det inte kommer så vansinnigt mycket varje gång man klickar på denna. Det är min enda invändning mot detta mirakel till produkt. Svaret blev att hon är medveten om problemet och kanske måste göra något åt det. Samtidigt tipsade hon om att man kan använda den precis så som jag gjort här, i typ halva ansiktet, då den är så hudvårdande och blir så naturlig.

Hyaluronic Hydra-Concealern från By Terry kostar egentligen 389 kr men Skincity har någon slags celebtration week just nu så där kan  man slå till för bara 311 lusidorer. Så värt.

Veckans look på kinderna

 

lyxigt rougestick till veckans look kinderna

De rosiga kinderna tillskriver jag min nya rouge-förälskels Vanish Blush Stick från Hourglass. Så naturligt och fräscht det blir av den, swish swich ett par gånger på varje kind och sedan tona ut med hjälp av fingrarna. Det var det hela. Här färgen Wonder, det finns ytterligare fem.

Vanish Blush Stick från Hourglass kostar 579 kr men även den hittas på Skincity just nu under celebration week för ”bara” 463,20 kr.

Veckans look på fransarna

mascara som ger lite böj och mer längd

Jag hade nästan klarat mig utan mascara eftersom luggen är så otroligt lång nu (dags för trimning nästa vecka). Men så har jag ju fastnat lite för den där separerade stilen och då blev det ändå lite färg på fransarna. Isadoras nya Nature Enhanced Lenght Mascara är perfekt för lite vardagspiff då den separerar fint, förlänger snyggt och borsten är tunn vilket gör att det inte kladdar så lätt på ögonlocken. Suveränt pris har den dessutom.

Nature Enhanced Lenght Mascara från Isadora kostar 129 kr på Meds vilket redan det är ett otroligt pris. Just nu har man dessutom 20 % rabatt.

En annan veckans look med lite mer krut och fler lyxiga produkter hittar du här

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

14

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Sara

  Har fortfarande inte provat någon make up från Byredo, men vill ha eftersom hyllorna och förpackningarna är sååå jäkla snygga!

  1. Jessica Blockström

   Kan bara hålla med och mycket av innehållet är ju väldigt bra också. Är det någon speciell du är nyfiken på så får du hojta till. Har hunnit testat igenom nästan alla produkter nu.

 2. Sanna Ek

  Argila passar så fint på dig! 🙂 Åååå alla Byredo produkterna är verkligen villhöver! Haha Vad roligt det är med färger så där jag har kikat på både Rosa och Ochra som ser ljuvliga ut! Men dom är fördyra att inte ha provat färg och med Covid så går det ju ändå inte..

  1. Jessica Blockström

   Tack! Ja, det är så knepigt med färger. Jag kanske ska prova alla och lägga upp i Stories bara för att visa.

 3. Sanna Ek

  Jättegärna! 🙂 Toppen idé. Trevlig helg! Kram Sanna

  1. Jessica Blockström

   Tack det samma!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.