Jessica Blockström

L’Oréal Paris x Elie Saab är vårens lyxigaste samarbete

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Åhléns.*

i veckan presenterades nytt makeupsamarbete med vackra blommor och lyxig clutch

Igår var en utomordentligt bra dag. Den började med ett besök hos nagelvirutosen Frida Selkirk som skulle ta hand om min sorgligt avskavda och anskrämliga manikyr. Jag tänkte att något färgglatt, kanske prickigt, skulle vara kul. Men så fick jag syn på en lampa på salongen med ellipsformad guldfot och frågade Frida om det kanske inte skulle kunna bli något kul. Och geni som hon är tolkade hon min trevande idé så perfekt.

man är nöjd med sina naglar
Man är ogenerat nöjd med sina naglar

L’Oréal x Elie Saab

Det roliga var att då jag väl landade på hemmakontoret stod ett bud utanför dörren. I påsen låg det finaste samarbete jag sett på länge, närmare bestämt det mellan haute couture-designern Elie Saab och L’Oréal Paris. Produkterna i L’Oréal Paris x Elie Saab-kollektionen  var packade i en liten clutch och helt oväntat blev det en perfekt match med mina nya fina naglar. Kolla här.

frida selkirk's design som perfekt matchning till elie saabs clutch

Elie Saab är framför allt känd för sina magiska klänningar och en sådan kommer jag aldrig att ha råd att ens hyra. Men med den nya kollektionen kan man ändå få en liten bit av glamouren i sin egen lilla sminkväska. The Power of Grace är namnet och här har både designern och skönhetsföretaget velat göra haute couture tillgängligt för alla. Med på tåget har L’Oréals coola Global Makeupartist Val Garland varit. Hon förklarade under pressmötet igår att man velat fånga Elie Saabs exklusiva kvalitet i färgerna och efterlikna känslan hos siden och skimret från satin.

L’Oréal x Elie Saab till läpparna

tre ljuvliga läppglans med skön gelformula

 

Jag är en sådan läpp-junkie. Har redan förälskat mig i de tre nyanserna av Le Brilliant Haute Couture läppglans, kanske framför allt i den mörkare varianten som är en fin MLBB-färg, den till höger här ovanför. Konsistensen är en len dröm, så härlig.

L’Oréal x Elie Saab till ögonen

lyxiga paletten Haute Couture

Stjärnan i L’Oréal Paris x Elie Saab är Le Palette Haute Couture. Här får du väldigt mycket design ihop väldigt mycket skugga för liten peng. Den innehåller nio nyanser som ger massor av möjligheter: några lite mer basiga nyanser som är mer åt det halvmatta hållet, några med mer glänsande finish och så ett par med en sådan där nästan fuktig metallglans som går att ha för sig själv men också är fin att toppa andra färger med. Här går det att svänga ihop en lite mer modern sotning där du väljer andra färger än svart. Som den otroliga petroleumskuggan på högerflanken, så underbar färg. Priset på dessa är 149 kr/7 ml.

L’Oréal x Elie Saab till fransarna – uppdaterat!

mascaran i L'Oréal paris x elie saab-kollektionen

 

Läppstiften har jag inte hunnit testa än men det är i grunden L’Oréals utmärkta budgetlippie Color Riche, de med satinfinish, så jag tänker att gillar man färgerna så är det ett kap. Mascaran Le Volume Haute Couture åkte dock på imorse. Det är den produkt i kollektionen som känns minst lyxig på utsidan. Insidan bjuder på en ganska traditionell borste och en krämig formula som ger helt okej vardagsfrallor. Skön att måla med, inte helt städad finish och sitter fint på mina fransar fortfarande trots att jag vid lunchtid hamnade i snöfall här uppe i Vännäs och faktiskt nyss fällde ett par tårar under filmen om Elton John. Jag skulle inte säga vattenfast men bra hållbarhet ändå. Och det för 149 kr.

Uppdatering!

Det är något märkligt med mascaror. Första gången jag använde den här blev det fin volym men inget recolutionerande. Nu har jag testat den flera gånger och älskar den! Det verkar som formulan fluffat till sig sedan jag öppnade den första gången för nu blir det rejält med snygg volym på bara två borsttag. Vilket skönhetskap!

närstudie av den söta applikatorn på läppglanset

L’Oréal Paris x Elie Saab ger verkligen väldigt mycket för pengarna och alla produkter, utom mascaran, är otroligt genomarbetade. Applikatorn på läppglansen har t ex lånat slingan från Elie Saabs logga och den återfinns förövrigt på allt från palettens look till toppen på läppstiftskorken. Snyggt.

produkter från L'Oréal paris x elie saab-kollektionen

L’Oréal Paris x Elie Saab lanseras först efter helgen. Då hittar du den exklusivt på Åhléns

Letar du efter fler makeuptips? Du hittar mina topp 5 bästa foundations här. Vårens bästa concealer? Den hittar du här. Nyfiken på mina makeupfavoriter den senaste tiden? Du kan läsa om  några av dem här.

 

11

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sanna Ek

    Åh vilken fin kollektion! 🙂 Spännande och fina färger även om det är lite utanför min comfort zon. skulle absolut vilja se en ögon och läpp-look med dessa produkter. Kram Sanna

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.