Jessica Blockström

3 sätt att bli solkysst i raketfart

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity och Åhléns.*

bronsprodukter på tre olika sätt
Länge sedan var det som puder och kastanjevatten var allena metoder at få lite fräsch solton på huden.

 

Den här helgen har inte bjudit på så många solglimtar men jag har ändå fått en hel del färg. Hur det gått till? Jag har testat roliga nyheter som ger snabbspår till en mer bronsad look och fastnat för tre nya stjärnor. De fixar tonen riktigt fint men på lite olika sätt och som trenden bjuder finns det riktigt fina hudboostande ingredienser i dem alla, någon lite mer än de andra. Kolla här!

Mista fram en solkysst look

bronstonad mist från makethemake

När jag fick Vitamin E Liquid Bronzer från Makethemake för några veckor sedan fattade jag inte grejen. Jag tyckte den såg ut som ett metalliskt kastanjevatten, dvs väldigt mörk och glittrig, och förstod inte hur man skulle använda den för att det skulle passa en tant. Pröva att mista direkt i ansiktet och nej, det blev ej bra. Nu känner jag mig lite dum. Såg hur snygg den blev på Lipglossbitch och frågade hur hon gjort. Svaret var så enkelt att det kanske var för självklart. Du sprayar på en s k duofiber-borste och sveper sedan på likt ett solpuder. Jag kör ”trean”: från pannan utåt och ner till tinningen, in under kindbenet och så ut mot örsnibben och ner längs med käkbenet. Det blir en superfin och skirt solskysst effekt som inte ser ett dugg metallisk eller glittrig ut. Jag tror den blir fin i dekolletaget och på axlarna i sommar också. Eftersom det är Makethemake så har man adderat lite hudvård i form av glycerin och E-vitamin.

Vitamin E Liquid Bronzer från Makethemake kostar 229 kr/50 ml och finns exklusivt på Skincity.

Bus med raketsnabb effekt

serum från james read med solkysst snabbeffekt

När det gäller bus i ansiktet är jag väldigt restriktiv, det finns egentligen bara en produkt jag återkommer till. Den kan du läsa om här. Men så ramlade James Reads Express Glow 20 ner på skrivbordet och väckte min nyfikenhet. Brun på 20 minuter – den ska ges en chans. Och så härligt när det fungerade. Kul också att man här kan bestämma hur mycket solkysst man vill bli. Du smörjer in det lena gelserumet på ren hud och låter sitta mellan 20-90 minuter beroende på önskat tryck i tonen. Då jag är rätt ljus började jag med just 20, det räckte fint denna gång (vågar inte riktigt tänka på hur jag hade sett ut om jag glömt den på). Kände mig mycket piggare och fräschare när jag kollade i spegeln morgonen efter, huden såg klarare ut. Även här finns vårdande ingredienser som hyaluronsyra, c-vitamin och aloe vera. När jag såg flaskan tänkte jag den var liten men det är faktiskt hela 50 ml du får.

Express Glow 20 Face Tan Serum från James Read kostar 345 kr för 50 ml och den finns bl a på Åhléns.

Solkysst med lyxig serumhybrid

flytande serumbronzer från oskia

Vill du göra det riktigt enkelt för dig att få en solkysst look? Då är Nutri-Bronze Adapted Sheer Tinted Serum från Oskia toppen. Den här bronstonade och krämiga serumformulan är otroligt skön att smörja in och jag tar den faktiskt i hela ansiktet, då får jag en härlig uppfräschning av hudtonen samtidigt som också själva ytan ser jämnare ut. Du kan såklart använda den lokalt men det här fungerar bäst för mig. Jag har haft den både med och utan foundation och gillar båda. Det är den mest vårdande produkter av de tre i inlägget, här finns allt från hyaluronsyra, squalane, sheasmör och vitamin B5 till mer aktiva ingredienser som peptider, bakuchiol och MSM, det senare ett ämne som har fina lugnande och barriärstärkande effekt. I sommar tänker jag att det räcker med denna och solcreme om man inte har väldigt torr hy, så återfuktande och mjukgörande upplever jag den och tonen anpassar sig efter underlaget, den framhäver mer än ger färg. Därför tycker jag att den är värd sitt pris även om den är från lyxigare hyllan.

Nutri-Bronze Adapted Sheer Tinted Serum från Oskia kostar 739 kr/30 ml och den finns på Skincity.

Dubbelbronsad till Daisy Beauty

solkysst med två av inläggets tre produkter
Känner mig nästan somrig i huden efter den här dubbeldosen av bronsprods.

Så här såg jag ut idag när jag gjort mig redo för Daisy Beautys vårexpo. Här har jag både James Reads Glow 20 som grund, den hade jag på i 20 minuter igår, och Makethemakes Vitamin E Liquid Bronzer. Foundation, concealer och rouge är samma som i den här looken. Mascaran är Diors nya vattenfasta, en riktig höjdare jag kommer att återkomma till snart.

Använder du hellre solpuder? Du hittar ett riktigt kap på gamla bloggen här & en otrolig lyxvariant här. 

*Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

13

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Ewa

    Oskias bronzer är så bra! Tips att använda den som highlighter när man är solbränd, ger ett riktigt fint djup till ansiktet!

    1. Jessica Blockström

      Ja, superbra tips. Tack den här så behaglig också med väldigt mycket fina ingredienser, det tycker jag är ett stort plus.

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.