Jessica Blockström

Sommarens soligaste nagellack

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Kicks, Lyko och Åhléns.*

Piper in i raketfart här för att visa upp lackjobbet jag gjorde idag. Efter störtskurarna som dundrat in så blev jag så otroligt sugen på sol och somriga färger. Plockade därför ut fem nagellack från säsongens nya kollektioner och så här blev det.

sommarens finaste nagellack

Lillfinger

Tangerine Tease är stjärnlacket i Essies Summer Collection, ett nagellack i en krämig  varm orange nyans. Landar i butik v 26. Galet – man vill ju ha det nu!

Ringfinger

Wonder Nail i Fire Orange från Isadora är också orange men med mer rött i. Den finns redan nu på Apotea för bara 52 balubas.

Långfinger

Ytterligare en av Isadoras Wonder Nail men nu i Pink Lift som är ett lite missvisande namn, den här färgen är mer åt korallrosa när den kommer på nageln. Den här kan man bevaka på Lyko, ord pris är 79 kr.

Pekfinger

Twilight Delight från Essies Midsummer Collection, ett mustigt plommonrött nagellack som ganska precis landat i butikerna. Den är på rea just nu på Åhléns och kostar där 96,75 krona.

Tumme

7 Day Hybrid Polish i You Got Burned från Depends Sunkissed Collection, en saftig blodapelsinröd som är lite mer transparent än vanliga lack. Jag har kvar min gelpolish från Nail Democracy-öppningen och här syns den bladlika manikyren igenom. Med det sagt så är det en fantastisk nyans, lysande faktiskt. Finns på Kicks för bara 49 kr.

Har du någon favoritfärg på nagellack du alltid plockar fram när sommaren kommer? När jag la upp den här manikyren på instagram tidigare ikväll var korall den sommarfärg de allra flesta väljer att lacka med under de varmare månaderna. När jag får lite färg är jag väldig förtjust i en riktigt lysande orange.

Ha en fin kväll 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

9

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Maria

  Jag är rätt beige och ljusrosa stora delar av året, men en korallknall på sommaren och lite mustigare orange och brun/brons på hösten är absolut nödvändigt. Supersnyggt blev det ju på dig!

  1. Jessica Blockström

   Åh, så kul att höra. Korallknall lät ju underbart ☺️

 2. Maria

  Haha, jo, men något som verkligen syns. Älskar OPI:s ”She´s a bad mufuletta” och färger i den stilen. Hade lätt kunnat ta viken som av dina fem på bilden. 🙂

  1. Jessica Blockström

   Men vilket underbart namn, bara det gör att jag måste spana in den! Tack för tipset

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.