Jessica Blockström

Veckans look med livets läppenna

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Lyko, Skincity och Åhléns.*

Veckans look är egentligen förra veckans då jag aldrig hann få ut den då men gärna vill dela med mig av allt kul som jag hittade på Babors pressmöte. De har precis relanserat hela sitt foundationsortiment. Nu kommer jag inte berätta om just det idag men väl ett par andra fina saker som märket gör. Och det handlar uteslutande om pennor.

veckans look på babors pressfrukost

 

Första pennan till veckans look

multifunktionell penna som trollar bort linjer och piggar upp blickar

Tänkte inte tjata så mycket om basen för det är samma som jag använt tidigare, till exempel till veckans look du hittar här. Men jag vill nämna en detalj till basen. En smart penna som man, om man har liknande hudton som jag har, kan måla tunt i linjer och veck och de blir betydligt mindre synliga. Här har jag också använt Line Correcting Pen runt munnen, utanför konturen för att korrigera den. Du kan dessutom ha den längs vattenlinjen för fräschare och piggare blick. Gillar också att det sitter en smart och bra mjuk sudd i baken.

Line Correcting Pen från Babor kostar 180 kr och den finns bl a på Lyko.

Ögonpenna till veckans look

Knubbiga skuggpennor var jätteinne för några år sedan men nu fallit lite i glömska. Så dumt då det här är en så snabbjobbande och smart produkt som man kan ha både som skugga och ögonpenna. Så glad att jag under Babor-frukosten då blev påmind om just detta. Här finns ett antal nyanser av den skimrande Eye Shadow Pencil som är mjuk att måla med men ger fint drag till blicken. Den går också lätt att sota med om man vill det och man kan faktiskt få till en liten kråka också. Den jag har ovan är Anthracite. Det är egentligen inte min favorit. Det är istället Copper Brown, en perfekt sommarpenna i mörkare lite bronsig ton som jag vet kommer bli ännu bättre när jag fått lite färg.

ögonpennan i veckans look

ögonskuggspenna i kopparbrunt

Eye Shadow Pencil i Copper Brown från Babor kostar 230 kr och finns bl a på Åhléns.

Livets läppenna

Livets läppenna utbrast Makeupbylina-Lina på pressfrullen när hon såg Babors Nude Berry, en nyans som tydligen är svår att hitta. Jag hade nog aldrig testat den om hon inte insisterat. Och vilken grej. Den gav hudtonen en fräschare känsla och ögonfärgen lyftes fram. Och så var den ju faktiskt otroligt snygg. Det roliga är att samma hände när Arga tanten också testade och då såg ändå tonen något mindre brun ut på henne. Kolla här vad den blev fin på  henne!

Den sitter helt okej men är ju trots allt en läppenna så lite matt blir det ju. Men snyggt. Nu är mitt mål att hitta ett läppstift i exakt samma färg. Kanske ska fråga om Lina kan hjälpa mig…

Lip Liner i Nude Berry nr 04 från Babor är ett kap för 179 kr som bl a finns på Skincity.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

11

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Anna

  Go kväll!
  Nu har jag just beställt ”livets penna” då det är rabatt på Skinciry. Du skrev i inlägget att du skulle försöka hitta ett matchande läppstift. Gjorde du det? Tips tar tacksamt emot!
  Kram Anna

  1. Jessica Blockström

   Vad roligt! Hoppas du kommer att gilla den lika mycket som jag. Har inte hittat matchande läppstift än men tack för påminnelsen! Skriver upp det på att göra listan till nästa vecka och återkommer ☺️ Ha det fint! Jessica

 2. Anna

  Tack! Pennan var toppen, precis den färg jag var ute efter. Blir ofta för rött eller rosa eller koralligt när jag köper smink, köpte nyligen ett rouge jag aldrig kommer att använda tex, så supertack för detta tips!

  1. Jessica Blockström

   Vad roligt att höra!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.