Jessica Blockström

Partyprepp med nya beautyfavoriter

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Kicks, Lookfantastic, Sephora och Skincity.*

veckans nya beautyfavoriter

Igår var det party och då passade jag på att testa några av de nyheter som kommit de senaste veckorna. Och det visade sig att här fanns en hel laddning med riktigt bra grejer som jag kommer använda flitigt i sommar. Hur det såg ut? Det kan du kika på längst ner i det här inlägget. Men vi börjar med mina nya beautyfavoriter.

Huden

ansiktsmasken en av veckans beautyfavoriter

Först ut av mina nya beautyfavoriter är grunden till att huden blev himla plump och fräsch idag: Radiance Mask från ekolyx-märket Tata Harper. Här får du en bra mix av milda syror vilket gör att den passar även en känsligare hy. Man lägger på ett lite tjockare lager och masserar så att produkten blir vit. Sen ska den sitta i ca 20 minuter och sist sköljas av med ljummet vatten. Otroligt skön och riktigt fin effekt. Den gav en perfekt bas till den foundation som jag valde idag, nämligen Face & Body från MAC.

Radiance Mask från Tata Harper kostar 689 kr/30 ml och den finns bl a hos Skincity.

Kinderna

fräsch färg på kinderna ger denna gel

Nummer två är mitt nya favoritrouge, ett flytande cremeblush från budgetmärket Barry M. Fresh Face Cheek & Lip Tint är ett passande namn på innehållet i den här lilla tuben för huden ser verkligen väldigt fräsch ut när man använder det. Jag har än så länge bara testat det just där och upptäckt att jag sträcker mig efter det varje dag när sminket ska på. Nyansen jag har här är Caramel Kisses som ger en väldigt naturlig blush-look.

krämgel på kinderna är en av veckans beautyfavoriter

Face Cheek & Lip Tint från Barry M kostar ca 60 kr/10 ml och just nu verkar den endast finnas på Lookfantastic.

Läpparna

toppenbra läppglans med volymeffekt

Nästa på listan över nya beautyfavoriter är ännu ett härligt lippie. Jösses så mycket bra det kommit på den  fronten senaste tiden. Kika här för fler tips. Den här veckan landade Plump Shot Collagen-Infused Lip Serum från Buxom på hemmakontoret: Jag är så överraskad. Så fort det står Plump blir jag tveksam, tycker mest att den typen av produkt är uttorkande, ibland lite stickande och så värst plumpa blir inte läpparna. Denna är annorlunda – underbar faktiskt. Formulan är en gel, den isar inte allt lika mycket som Buxoms andra läppglans gör och effekten är lyxigt jämna och lena läppar med förvånande tydlig och fin volym-effekt.

transparent läppgel som ger volym

Plump Shot Collagen-Infused Lip Serum från Buxom kostar 315 kr/4 ml och den finns exklusivt på Kicks.

Ögonlocken

sminkstick som skimrar i både guld och silver

Byredo har verkligen levererat massor av fina nyheter den här våren. För ett par veckor sedan landade det senaste släppet som var tre nya färger av Colour Stick, dessa multifunktionella färgkritor som man kan göra mycket kul med. Jag har fastnat för den som heter Solar Flare. Den ser guldig ut i hylsan men blir mer som ett flytande glimmer på huden med silvereffekter i det guldiga, väldigt skir och fint och för att vara ett krämigt stick så sitter formulan förvånande bra.

Colour Stick i Solar Flare från Byredo kostar 310 kr och finns på märkets egen webbshop.

 

Benen

fentys body sauce en av flera beautyfavoriter

Sist ut bland veckans beautyfavoriter är en sådan där toppenbra ”strumpbyxa på tub” som får benen att på några sekunder se mycket slätare, fräschare och snyggare ut (men man slipper ha en massa varmt tyg mellan benen). Body Sauce från Fenty är en skön cremegel du lätt arbetar ut. Den blir inte speciellt skimrig, vill du ha det kan du istället kika på Fentys Body Lava eller Caias nya All over body glow som jag hoppas kunna att testa nästa vecka. Däremot kan du lätt bygga på den om du vill ha mer täckande effekt. Ytterligare en bra sak med Body Sauce är att den finns i hela sju nyanser. Min heter Pearl Swirl.

Body Sauce från Fenty Beauty kostar 549 kr/95 ml och den finns exklusivt på Sephora.

Har du några speciella beautyfavoriter du gärna plockar fram när det är dags för fest?

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

20

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.