Jessica Blockström

Jessica testar 3: färgade & glossiga läppbalsam

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Hudoteket, Sephora och Åhléns.*

Färgade läppbalsam är en av årets trender, jag har redan skrivit en hel del om den här typen av lippisar tidigare. Nu är det dock dags igen för i veckan har det dykt upp ytterligare nyheter. Jag tog mod till mig och gjorde min första reel på Instagram så vill du se den här trion in action – kika in där. Men det är knepigt att klämma in så mycket värdefullt vetande där. Därför får du all info här.

Mineralist Lip Gloss-Balm, BareMinerals

bareminerals mineralist lip glossbalm

Den här hybridformulan är så ljuvlig, den är inte ett dugg klibbig utan glider bara på så fint och får läpparna att se jämnare och snyggare ut. Här finns både varianter med och utan skimmer och färgerna går från riktigt ljust och nästan helt transparent till mustigare och djupare plommon. Doften är en lite söt och bärig variant och bland ingredienserna finns kallpressade fruktoljor från bl a havtorn och plommon. Färgen jag har på mitt läppbalsam heter Vision och är en lite rosig ton. Jag brukar inte gilla ljusare rosa på läpparna men det här funkade väldigt bra. Lite kuriosa är att korken och hylsan är tillverkade av återvunnen plast.

läppbalsam från bareminerals

Mineralist Lip Gloss-Balm från BareMinerals kostar 295 kr och det finns 15 färger. Du hittar det bl a hos Hudoteket.

Brilliant Signature Plump-in-Gloss, L’Oréal Paris

l'oreals nya läppbalsam/gloss med hyaluronsyra och kollagen

Här får du en lite tunnare nästan gel-liknande konsistens som absolut ger en glossig effekt men inte ens nära lika exceptionell som i reklamen. Den glans du får försvinner också relativt snabbt. Det har en frisk mintig känsla och innehåller hyaluronsyra ihop med ett kollagenkomplex som ska ge fyllighet. Det är ett behagligt och läppmålat läppbalsam/gloss men inte det mest vårdande i gänget. Färgen jag har här gillar jag mycket, den heter I Raise och är en bärig ton. Men jag gillar också den du ser ovan här som blir bara en snygg förstärkning av den egna läpptonen.

läppbalsam från L'Oreal Paris

Brilliant Signature Plump-in-Gloss från L’Oréal Paris kostar 129 kr/7 ml och det finns i 9 färger. Du hittar det bl a hos Åhléns där det just nu bara kostar 99 kr.

California Kissin’ Colorbalm, Benefit

benefits retrostylade läppbalsam

Coolaste och sötaste läppbalsamet på länge! Kolla bara in förpackningen. Formulan har en lätt och fräscht fruktig mangodoft, glider på läpparna som en len dröm och är mer täckande än övriga läppbalsam i inlägget. Det är inte superglansigt och har inget skimmer men får ändå läpparna att se mjukare och jämnare ut. Och det sitter dessutom otroligt bra för att vara ett läppbalsam. Bland ingredienserna hittar du hyaluronsyra, mangosmör och något jag aldrig tidigare hört – fröolja från loofah. Det ger massiv återfuktning, något jag verkligen upplever. Här har jag N° 333 som heter Berry.

läppbalsam från Benefit

California Kissin’ Colorbalm från Benefit kostar 279 kr/3 g och det finns i hela 16 färger. Du hittar det exklusivt på Sephora.

Hur söt är inte den hör 70-talsinspirerade korken.

 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gä

8

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.