Jessica Blockström

Tokpreppar för ny familjemedlem

Ojoj, vad jag snor runt i huset och plockar just nu. När man jobbar hemma står det liksom produkter precis överallt. Och det är inte så lämpligt för om någon timme landar vår nya familjemedlem.

Under stor del av mitt liv har jag haft hund och så även min man. Våra barn är uppväxta med fyrbenta bästa vänner. Vi har en underbar lurvboll till katt men har ändå saknat vovve som familjemedlem. Promenaderna och samspelet. Däremot har vi inte riktigt kunnat bestämma om vi skulle ha en valp eller om vi skulle försöka oss på att ta oss an en lite äldre hund som inte haft något hem. Det löste sig av sig självt. I söndags fick jag samtal från en kompis. Det fanns en brorsa till hennes 6 månaders valp som behövde få komma till en ny familj. I måndags tryckte vi in oss i bilen och åkte för att hälsa på kennelmamman och Leo. Och nu är han alltså på väg.

Leo 6-månaders rottweiler

Leo blir vår tredje rottweiler. Det var inte heller självklart. Inte för att vi på något sätt tröttnat på rasen, tvärtom! Jag älskar rottisar. Men ett av barnen kände det nästan som att vi skulle ersätta våra tidigare hundar om vi skaffade en till av samma ras, det var väldigt starkt motstånd. Allt det rann av när de träffades första gången i måndags.

Inte så mycket till skönhetsinlägg det här men som sagt, jag har behövt en hel del tid till att försöka få någon slags valpsäker omgivning. Vår älskade Baccio var väldigt förtjust i mitt arbetsmaterial och lyckades få tag på allt från Shiseidos magiska franstång till en mycket lyxig handcreme från La Mer…

Katten Lurvas och valpen Leo är båda rätt nyfikna på varandra.

Ikväll ska vi bara mysa men jag återkommer alldeles snart med rapport om ny smart makeupsvamp, höstens snyggaste lackfärger och bästa retinolprodukterna! Håll utkik 🐾

Väntan över! Välkommen Leo 🧡
20

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Annica

  Grattis, vilken sötnos! Jag hoppas du kommer rapportera om hundlivet med Leo också när ni lärt känna varandra lite mer. Skönhet och pälsklingar är livet!

  1. Jessica Blockström

   Tack! Han kommer säkert dyka upp här lite då och då. Svårt att låta bli ☺️ Ha en fin helg

 2. Filippa

  Åh vilken fin! Grattis ! Hoppas han får lite plats i bloggen också 🙂 Jag tipsar om att Eight Hour Cream funkar på tassar på vintern.

  1. Jessica Blockström

   Tack snälla! Jo, jag tror säkert han kommer att vara med på lite olika sätt. Och vilket bra tips! Det har jag inte testat på någon av de tidigare vovvarna vi haft. Ha en härlig fredag!

 3. Lotta

  Så roligt! Jag ser också gärna inlägg om Leo!
  Vi ska själv titta på valpar i morgon! Har också velat lite mellan valpar eller ta hand om en äldre som söker nytt hem. Men i morgon ska vi kolla…smälter säkert. Chihuahua valpar är det.

  1. Jessica Blockström

   Vad spännande! Hoppas det går bra och ni hittar en valp som passar. Modell lite mindre ön vår men så söta!

 4. Josefine

  Så spännande! Hundar gör ju livet bättre, även om valpar är lite tålamodsfrestande ibland. Ser fram mot fler hund-inlägg!

  1. Jessica Blockström

   Håller med om allt! Vi får se hur jag ska få in Leo och kanske även katten här

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.