Jessica Blockström

Höstens bästa nyheter för kroppen

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Eleven, Emma S, Kicks och Åhléns.*

nya favoriter till kroppen

September är en underbar månad om man är intresserad av skönhet, lanseringarna duggar tätt just nu. Och det är så mycket bra som är på gång. Vi börjar med fyra riktiga stjärnor för kroppen som snabbt blivit favoriter här hemma.

Nyhet för kroppen n° 1

ekolyx tvål för både händerna och kroppen

Förra hösten hittade jag en ny favorit på dofthyllan. Det var Björk & Berries som då lanserade sin September. Jag har använt den flitigt ända sedan dess, det här är en helt unik doft utan att den är knasig. Inspirationen är varm eftermiddagssol, nyskördade äpplen och krispig luft och det är precis vad känslan man får. Nu har man lanserat lyxig ekotvål för både händerna och kroppen med denna doft. September Hand & Body Wash gör parfymen rättvisa. Den är lika ljuvlig, en dröm att ha i duschen helt enkelt. Eller i köket vid diskhon. Du får dessutom en generös pumpflarra av återvunnen plast vilket gör att kostnaden per användning inte alls är så blodig som priset kanske först antyder — ekolyx på riktigt. Bland ingredienserna finns näringsrika och lugnande extrakt från björk, havtorn och kamomill.

September Hand & Body Wash från Björk & Berries kostar 280 kr/400 ml och du hittar den än så länge enbart på märkets hemsida här.

Nyhet för kroppen n° 2

lotion för kroppen med ingredienser du vanligtvis hittar i ansiktsprodukter

Höstens allra lyxigaste lansering för kroppen är Versos alldeles underbara Body Lotion, den första produkten av flera som nu kommer till kroppen. Och det skulle inte vara Verso om det inte var väldigt bra för huden det här. Men vi börjar med doften. Den är perfekt avvägd, en len och subtil citrus. Den piggar upp när du smörjer in dig men är inte så påträngande att den konkurrerar med din parfym. Precis som med märkets Hydrating Serum, en av mina topp 5, får man här känslan att huden mår så bra. Den blir rejält återfuktad, behaglig, mjuk och fin. Går fint in gör den också, formulan har perfekt konsistens för en kroppslotion. Så vad är magin? Ingredienser som du vanligtvis bara hittar i hudvård för ansikte: en rejäl dos niacinamide men också allantoin, jästextrakt, glycerin, sheasmör samt både olja och mjöl från havre.   Den är dyr men även här får du en rejäl och dryg laddning plus en smart designad pumpflaska.

10 Body Lotion från Verso kostar 600 kr/300 ml och du hittar den bl a hos Hudoteket.

Nyhet för kroppen n° 3

klassisk olja i ny tappning att göra kroppen superlen

Det är snart 30 år sedan Nuxe lanserade sin ikoniska multifunktionella Huile Prodigieuse, en av de lyxigaste produkter för kroppen jag vet. Sedan dess har man lanserat den i guldskimrande variant, en rikare olja och en som doftar blomma. Och nu kommer en ny familjemedlem, den underbart neroli-doftande Huile Prodigieuse Néroli. Det är som att ha Capri på flaska, sommar i en oljespray. Förutom doften har man här valt att använda en hög koncentration av ekologiska oljor, bl a näringsrika, reparerande och välgörande sådana från plommon och sesam. Det är meningen att du ska kunna ha den från topp till tå men jag har den bara på kroppen. Ibland för sig själv och ibland några droppar i min kroppslotion. Huden blir så len och får en väldigt fin lyster.

Huile Prodigieuse Néroli från Nuxe kostar 425 kr/100 ml och den finns på Åhléns.

Nyhet för kroppen n° 4

hållbar rakhyvel med perfekt design för kroppen

Jag använder hyvel för att bli kvitt hår på kroppen, både under armarna och på benen. De senaste åren har det dykt upp en del nyheter som varit fina men lite väl hårda mot huden och lätt gett blodvite. Men nu har jag en ny favorit. Deluxe Smooth Sensitive Rose Gold är en av tre nya hyvlar som lanseras när Gillette firar att Venus-serien fyller 20 år. Alla dessa har mer hållbara handtag av metall. Det ger en mycket lyxigare känsla men gör dessutom att denna kommer kunna vara med mig länge än tidigare plastditon. Det här är vad grabbarna haft hela tiden, kan inte förstå varför det inte funnits för kvinnor tidigare. Deluxe Smooth Sensitive är som namnet antyder designad för känslig hud. Här får du en skyddande gel med aloe vera på remsan som hjälper till att motverka irritation vid rakning. Det märks! Jag tycker det bara blivit bättre glid med tidigare liknande remsor men här funkar det verkligen. När du behöver byta rakblad funkar denna med näsan alla Venus-varianter.

Deluxe Smooth Sensitive Rose Gold från Gillettes Venus-kollektion kostar 199 kr för hyvel och tre rakblad. Du hittar den hos Åhléns.

Nyfiken på fler nyheter som dykt upp den senaste tiden? Då ska du spana in dessa retinol-stjärnor eller de här underbara rengöringsprodukterna. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

9

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.