Jessica Blockström

Höstens snyggaste nagellack

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Bangerhead, Kicks, Lyko och Nordicfeel.*

Äntligen börjar höstens nagellack trilla in! Jag har längtat så länge. För just hösten är min favoritsäsong när det kommer till just manikyren. Jag älskar de mustiga plommonröda, mättade mossgröna, coola petroleumblå och mjukt dämpade grålila nyanserna som brukar dyka upp den här tiden på året. Den här hösten bjuder dessutom på några av de snyggaste jag någonsin sett. Här har jag plockat ut mina tio favoriter från säsongens kollektioner.

Nagellack vänster lillfinger

blågrönt nagellack från isadora

Wonder Nail Polish i den krämiga grönblå nyansen Atlantic Blue från Isadora kommer i märkets nya snygga svarta flaskor. Den har bred pensel och färgen täcker på två lager. Det kostar 62 kr och går att bevaka hos Nordicfeel.

Nagellack vänster ringfinger

grönt nagellack från opi

Nail Lacquer i My Studio’s on Spring från OPIs höstkollektion är en vackert salviagrön krämig färg. Den har en tunnare pensel och behöver ett par penslingar för att täcka. Det kostar 134 kr hos Bangerhead.

Nagellack vänster långfinger

höstens coola ärggröna nagellack från essie

Nail Lacquer i High Voltage Vinyl från Essie är min besatthet just nu, jag är kär i den här ärgigt grönsvarta och rockiga glimmerfärgen. Penseln är bred och det behövs faktiskt bara ett lager för att täcka. Det kostar bara 99 kr just nu på Kicks.

Nagellack vänster pekfinger

stålgrått från isadora

Som kallt, flytande och skimrande stål är Wonder Nail Polish i Steel Gray från Isadoras nya kollektion. Den kan också bevakas på Nordicfeel där den kommer att kosta 62 kr.

Nagellack vänster tumme

nagellack i mjölkchoklad färg

Brunt är en av höstens stora färger men inget jag trodde jag skulle falla för. Espresso Your Inner Self från OPIs höstkollektion är ett undantag, den har en skön 70-tals vibb och samtidigt en krämigt kall Pucko-ton (älskar Pucko!). Den finns för bara 138 kr på Bangerhead just nu.

Nagellack höger tumme

nagellack med gelglans

Gelly Hi Shine Nail Paint i Plum Jam från Barry M är en av höstens roligaste lacker, en lysande, saftig och ganska klassisk lilarosa färg. Penseln är mellanbred, lacket lättmålat. Väldigt prisvärt lack, 55 kr kostar det. Den lanseras v 38, då hittar du det på Lyko.

Nagellack höger pekfinger

Off the Record är namnet på ytterligare en favorit från Essies rockinspirerade kollektion. Här får du en djupt vinröd och krämig nyans (mörkare än på bilden här) där en pensling räcker för att täcka men det blir lite snyggare med två. Snabbt går det också eftersom penseln är så bred. Den kostar just nu bara 99 kr på Kicks.

Nagellack höger långfinger

nagellack i aubergine med guldskimmer

Vi är inne i ett Essie-stråk här, höstens kollektion är den bästa hittills! Detta finger är lackat med Star Struck A Chord som likt High Voltage Vinyl har en guldskimrande finish, här är tonen dock en mustig aubergine-nyans. Den kostar också 99 kr och finns just nu bara på Kicks.

Nagellack höger ringfinger

En sista från Essie… här inläggets ljusaste nagellack. Sound Check You Out är en krämig mauve, det finns något av en kall lavendelton i den. Även denna finns just nu bara på Kicks men till specialpriset 99 kr.

Nagellack höger lillfinger

grålila nagellack från opi

Sist ut för den här gången är OPI 🖤 DTLA (Downtown Los Angeles). Hela kollektionen heter faktiskt Downtown LA, det här måste vara stjärnan, en krämig och elegant grålila som sägs vara inspirerad av stadens grus och glamour. I vilket fall fin, kostar just nu 138 kr och du hittar det på Bangerhead.

Här ser du hela ligan på en och samma gång. Det var inte jättelätt att klämma in alla tio favoriter på en bild… Någon du gillar extra mycket?

Ingen lust att fixa naglarna själv? Spana in det här

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

9

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Maria

  Jaha. Där rök intentionen att inte fylla på den redan alldeles för stora lacksamlingen… 😉 ÄLSKAR färgskalan. OPI:s gröna på långfingret på sista bilden? Skimrar den? I så fall är den självklar. 🙂

  1. Jessica Blockström

   Jag är helt med dig, blev så till mig när alla färger kom! Den gröna på långfingret är Essie och den skimrar i guld/koppar. Den gröna från OPI sitter på ringfingret och har inget skimmer, den är mer åt racing green-hållet.

 2. Maria

  Ah, sorry, tänkte fel. Fick för mig att det var LA-kollektionen på sista bilden. Sorry. Tack, det får bli lite shopping tror jag…

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.