Jessica Blockström

Fyra roliga nyheter på brynhyllan

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Rapide och Sephora.*

Igår kunde du läsa om den nya lilla budgetpärlan på brynhyllan, närmare bestämt Brow-sessive från Wet n wild. Den är dock inte ensam om att överraska med finfina resultat och spännande lösningar. Det finns mer kul att upptäcka den här hösten. Kolla bara på de här roliga lanseringarna.

Lyft med tvål

resultatet av bryntvål
Foto Rapide. Utan bryntvål till vänster, med till höger.

 

Vill du har naturliga men fluffiga och uppborstade bryn är ”soap brows” något att testa. Det finns flera olika produkter i den här kategorin och nu en ny variant från svenska brynproffsen på Rapide. Med Brow Lift Soap får du en transparent bryntvål och liten borste som lätt går att vinkla för att nå bra. Du fuktar den senare först, ta mer vatten än du tror och tryck inte för hårt på tvålen. Det behövs väldigt lite för att få effekt. Skillnaden mot andra bryntvålar är att denna känns något mjukare, stråna stelnar inte på samma sätt. Och så kan du faktiskt använda den bara för att få till formen, du behöver inte fluffa upp brynen i givakt om du inte vill. Då blir effekten bara att det känns som mer städat och mer fylligt. Vill du addera färg? Låt det hela torka och kör på puder eller liknande efteråt. Tänk bara på att tvålen får färgen att bli lite mörkare och mer intensiv.

 

 

Brow Lift Soap från Rapide kostar 269 kr och du hittar den på märkets egen hemsida här.

Pröva pomada

bästa nyheten på brynhyllan är powmade

Jag är ingen bryntvåls-tjej och har inte heller hållit på och målat med pomada. Jag är mer av en brynmascara-lady. Det är så enkelt att bara svepa på färgen med den där spolborsten. Men så kom Powmade från Benefit in i mitt liv för någon vecka sedan. Och nu är jag såld. Jag älskar den här nyheten på brynhyllan. Formulan är mjuk, krämig, fluffig, luftig och lättarbetad. Den glider enkelt på och beter sig precis som man vill. Den är perfekt att forma till brynen med, man får färg och jag gillar att jag kan få en ganska slimmad look utan att vara något proffs. Jag längtar efter smalare, nättare och elegantare bryn och denna hjälper mig att fixa precis det. I burken finns dessutom en liten ”trappa” som gör att du aldrig behöver vara rädd för att få för mycket produkt på penseln. Här drar du lätt av överflöd.

powmade prövat och testat på ett bryn
Tiden med bra ljus är över för den här gången men här kan du ändå se ett bryn med Powmade. Det andra är utan något. Kul ändå att jag glömde bort att göra det andra och travade iväg till affären….

 

Powmade Brow Pomade från Benefit finns i 8 nyanser (på bilden har jag 2,5 Neutral Blonde), kostar 269 kr och du hittar den exklusivt på Sephora.

Nytt stjärnverktyg på brynhyllan

suveränt bra pensel att fixa brynhyllan med

På tal om pensel. Dual-Ended Angled Eyebrow Brush som kom med presskitet är den bästa jag haft i min hand. Den är precis lagom hård och perfekt vinklad för exakt applicering av pomadan men fungerar också fint till puder. Jag har inte testat den till eyeliner än men ska banne mig göra det imorgon. Jag tror den kommer att vara toppen även där. Om du kikar nära ser du också att plasten är räfflad både vid penseln och vid spolborsten. Det gör att man får bättre kontroll när man jobbar mer tajt. En liten detalj som ändå gör skillnad.

Dual-Ended Angled Eyebrow Brush kommer också från Benefit. Den kostar 269 kr vilket är ett kap. Du hittar även den exklusivt hos Sephora.

Gå en brynkurs

Är det knepigt att få till brynen vad du än använder? Har du inte hittat din favorit på brynhyllan? Då kanske du ska börja från noll. Fantastiskt duktiga Lina Ekh, som driver Makeupbylina, håller inte bara i makeup- och brynkurser på salong. Hon har gjort en otroligt bra och ambitiös kurs som du kan gå på nätet. Den är i 7 olika delar där Lina väldigt pedagogiskt går igenom allt från vad brynen faktiskt är bra för till hur du plockar, stylar och hittar rätt nyans på brynprodukt. Du får också lära dig hur man färgar dem hemma. Bäst är såklart om man kan komma till Lina själv för hon är riktigt grym på bryn, en av Sveriges bästa. Men väntelistan är lång, hon är dessutom väldigt gravid just nu och bor du inte i huvudstaden kan det vara en smula krångligt att ta sig hit. Lösningen? Gå den virtuella brynkursen.

Lina Ekh fixar brynhyllan
Lina Ekh är brynstylist och makeupartist och dessutom toppen på att förklara hur du ska göra för att få till dina bryn.

 

Lyckas med dina ögonbryn av Lina Ekh kostar 595 kr och kursen är 60 minuter. Man behöver inte titta på den i ett sträck och det går fint att både spola fram och tillbaka. Du hittar den här.

 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

10

Detta inlägg har 3 kommentarer

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.