Jessica Blockström

Bästa nya ansiktskrämerna 2021

*Inlägget med ansiktskrämerna innehåller reklam genom annonslänk till Skincity och Åhléns.*

Letar du efter något nytt och härligt att svepa in huden med i höst? Då har jag tips på tre av de bästa ansiktskrämerna jag testat, alla rykande färska och heta på hudvårdshyllan och i lite olika prisklasser.

Cera Repair Barrier Cream, Biotherm

lugnande och barriärstärkande bidrag till ansiktskrämerna

Det här är Biotherms absolut bästa lansering av alla de ansiktskrämerna man gett oss under åren. Den lätt krämiga formula är inte bara väldigt behaglig att smörja in. Den gör huden len direkt och det känns som den sänker temperaturen med flera grader. Otroligt skönt! Man har också laddat med många fina ingredienser som är både barriärstärkande och lugnande. Därför passar den speciellt fint om du har känslig hy. Det är dessutom centella asiatica, propanediol och ceramider tillsammans med märkets speciella planktonbrygd i burken. En riktig toppenkräm som kan stoppas in i de flesta rutiner. Har du inte känslig hy kan den vara bra att använda om du t ex kör en syrakur eller har andra väldigt aktiva produkter.

Cera Repair Barrier Cream från Biotherm kostar 540 kr/50 ml och du hittar den bl a hos Åhléns. Det finns även en mindre burk på 30 ml om du vill testa innan du slår till på den stora. Den här kostar 24o kr och finns även den på Åhléns. Lite märkligt för köper du två sådana så blir det ju mindre peng men mer produkt än en vanlig burk….

R-Spinasome The Ultimate Day Cream, Priori

avancerad hudvård i smart förpackning

Vill du ha det allra senaste inom grön kemi och hudvårdsteknologi har du det i nya R-Spinasome från ett av mina favoritmärken. Deras DNA Intense Recovery Cream är ljuvlig att bädda in huden med på vintern. Gubbarna bakom formulan är bl a ess på antioxidanter, för hudvårdsnördar kan jag berätta att de tidigare jobbat med märken som  t ex MD Formulations (som tyvärr inte finns längre). Och antioxidanter får du en massa här, mer än i några av de tidigare ansiktskrämerna från märket. Mer hudförbättrande ingredienser är t ex  parakrasse-extrakt, brunalgen laminaria saccharia, arginine och något som heter rodosokrit-extrakt. Effekten är bättre spänst och studs tack vare stimulerad kollagenproduktion. Formulan är fluffigt krämig utan att den känns tung. Däremot känns det som något händer när man smörjer in den, det nästan pirrar lite. Alla Prioris burkar har presslock vilket gör att du inte behöver sticka ner fingrarna i formulan. Man kan således dra ner på konserveringsmedel rejält. Och någon parfym finns inte heller. Tumme upp!

R-Spinasome The Ultimate Day Cream från Priori kostar 2889 kr/50 ml och du hittar den hos Skincity där man just nu har 20 % på märket.

Hyaluronic Global Face Cream, By Terry

 

den av ansiktskrämerna med mest hyaluronsyra

Otroligt fräsch och uppiggande är franska By Terrys nya medlem i populära Hyaluronic-familjen. Märket är ju mest känt för sina underbara och lyxiga makeupprodukter där man gått mer och mer mot hudvård. Senaste favoriten för min del är den otroliga Hyaluronic Hydra-Concealer (läs om den här). Nu har man alltså mixat ihop en riktigt härlig dagkräm med en hel radda olika hyaluronsyror, åtta närmare bestämt. Det har man kombinerat med välkända välgörare som niacinamid och squalane. Båda kommer riktigt högt på INCI. Denna mycket trevliga formula sjunker in i huden direkt och känns befriande lätt men den återfuktade och plumpade effekten sitter i resten av dagen. Hyaluronic Global Face Cream är parfymfri och jag skulle säga att den passar precis alla som vill bomba huden med fukt.

Hyaluronic Global Face Cream från By Terry kostar 759 kr/50 ml och du hittar även denna på Skincity.

Är det lite för hög prisklass på ansiktskrämerna i inlägget? Kika på budgetprodukterna här. Behöver du väcka huden och ge den en god dos välgörande retinol? Då ska du kika på det här inlägget med höstens nyheter. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

12
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på print

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier

©2020 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.