Jessica Blockström

Höstens lyxigaste nyheter till sminkväskan

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Eleven, Kicks och Åhléns.*

bästa nyheterna till sminkväskan

Det har fyllts på med ett gäng nya favoriter i sminkväskan den senaste tiden. Det är inte ofta som jag byter ut mina trotjänare men på makeupfronten händer det så mycket kul just nu att det helt enkelt inte gått att låta bli. Här finns nya viktlösa formulas och spännande hybrider som gör sminkstunden till ren njutning. Vi börjar med basen.

Detox Energie Instant Energizing Corrector, Sothys

härlig basprodukt i sminkväskan

Det här är inte en foundation utan mer en primer med utjämnande egenskaper. Den vårdande och lättarbetade formulan är perfekt för dig som bara vill se fräschare ut och det i raketfart. En no makeup makeup-pärla helt enkelt. Detox Energi Instant Energizing Corrector har en lila formula som förvandlas till din hudton när den landar. Jag skulle dock inte kalla det en BB. Här finns t ex inget solskydd. Den går på helt sömlöst med hjälp av fingrarna, är väldigt behaglig och en mix av vita, svarta och röda pigment jämnar ut hudtonen. Effekten ser helt naturligt snygg ut. Dock är denna lite av ett mysterium.

Detox Energie Instant Energizing Corrector från Sothys kostar 595 kr/30 ml och finns på salonger som har märket samt kommer snart upp Sothys svenska hemsida.

Lip Power, Giorgio Armani Cosmetics

Det har gått en trend i att beskriva makeup och hudvård som mjukiskläder under pandemin. När det gäller det här alldeles underbara läppstiftet så jämfördes det med ett par behagliga pyjamasbrallor på zoom-mötet tidigare i år. Men det måste jag säga att ett svep med detta på läpparna är sjuhelvetes mer glamfaktor än byxorna jag sover i. För vilken formula. Den glider på smidigt och lägger sig så snyggt. Man har också lagt lite extra tanke på stiftets design och lyckats med bedriften att få till en form du kan måla med varsom helst och helt utan spegel. Fantastiskt faktist, det är min stora läppstiftsfavorit just nu. Jag använder framför allt den lite beigerosiga Selfless nr 104 och märkets klassiska röda Passione med nummer 401.

Lip Power Satin Lipstick från Giorgio Armani Beauty kostar 410 kr och finns just nu bara på Kicks.

24H Drama Liqui-Pencil, Lancôme

Kan man bli upphetsad av en kajalpenna? Tydligen för jag blev helt till mig när jag testade den här nyheten från Lancôme första gången. Så härlig att rama in ögonen med tack vare en lättmålad och lyxigt sammetslen gelformula. 24h Drama Liqui-Pencil går både att lägga tunt som liner, bredare för en coolt modern look eller sota för en mer sensuell ögonmakeup. Och kolla färgerna! Det där lilla glimret som vissa av dem har ger ju så fint blänk till ögonen. Alla åtta nyanserna är rikt pigmenterade, täcker på ett drag och när färgerna torkat sitter de som berget. En given favorit i sminkväskan den här hösten. Snygga är pennorna också med sina svarta korkar.

24H Drama Liqui-Pencil från Lancôme kostar 235 kr men den finns just nu hos Eleven för 188 kr.

POP PowderGel Eye Shadow, Shiseido

shiseido har bästa ögonskuggan i sminkväskan just nu

När Shiseido lanserar nyheter kan man nästan vara säker på att det blir något alldeles extra. Härifrån kommer t ex en av mina favoritmascaror alla kategorier, den som heter ControlledChaos MacaraInk. Massa maffig volym, helt viktlös på fransarna. Precis det senare är också märkets nya ögonskuggor där även själva dosan känns som luft i handen. Har aldrig stött på något så lätt. När du sedan öppnar locken så tänker man puder men då du rör vid skuggan så är den också viktlös. Ändå lägger den sig perfekt jämnt utan primer som grund och den sitter som en dröm. Den här konsistensen gör att du kan tona och lägga brett men också finlira med detaljer och använda som eyeliner. Det här är framtidens formula. Det finns 18 färger, matta, skimrande och glittrande varianter. Som alltid hos Shiseido finns också en hel del färger med bra drag i vilket är kul. Du har spegel i locket och en magnet som gör att de små dosorna håller ihop i sminkväskan om du har flera skuggor.

ögonskugga från shiseido
Här ser du ett urval av färgerna på olika hudton. Även om det är märkets egen bild så skulle jag säga att man inte är långt från verkligheten när det gäller just den snygga täckningen.

 

POP PowderGel Eye Shadow från Shiseido kostar 315 kr, en bra peng men du har en skugga som är superdryg och exceptionellt bra. Du hittar den bl a på Åhléns.

* På jakt efter något riktigt bra att fixa brynen med? Det hittar du bland dessa nyheter. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

11

Detta inlägg har 2 kommentarer

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.