Jessica Blockström

Livets läppenna och dess perfekta partner

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity och Åhléns.*

livets läppenna har hittat livets läppbalsam

Minns ni när jag skrev om livets läppenna? Den som heter Nude Berry från Babor? Jag fick tipset att pröva den här färgen av makeupartisten Lina Ekh när vi var på ett pressmöte i våras. Och vilken hit! Den här lite kallare gammalrosa lyfte fram både ögonfärgen så fint och gav mer lyster till huden. Det roliga var att både jag och Arga tanten var lika fina i denna läppenna men färgen såg ändå väldigt olika ut på oss två. Ända sedan dess har jag varit på jakt efter något att svepa över. Bara läppenna är snyggt men kan kännas lite torrt. Och glanslöst. Nu har jag hittat det.

Läppenna och läppbalsam med äktenskapstycke

By Terry har precis släppt en kollektion med sex nya läppbalsam i fina Hyaluronic-serien. Hyaluronic Hydra-Balm innehåller såklart fuktmagneten hyaluronsyra (om än i en rätt liten dos) men det är också ett krämigt stift som lägger sig perfekt över läpparna och jämnar ut ytan. Känslan är vårdande samtidigt som finishen är mer likt ett läppstift. Och i Dare to Bare har jag den perfekta nyansen att kombinera med Babors Nude Berry. Kolla här!

läppenna från babor och läppbalsam från by terry

Sista september visar sig från den mörka sidan, det är nästan omöjligt att fota med bra ljus. Men du får ändå en idé om hur fin färgkombinationen är. Det underbara är att både läppenna och läppbalsam håller så mycket bättre när man gifter dem med varandra.

swatch på läppenna i nude berry från banor

Lip Liner i Nude Berry från Babor kostar 180 kr och finns hos Åhléns.

hyaluronic hydra balm från by terry

Hyaluronic Hydra-Balm i Dare to Bare från By Terry kostar 319 kr och finns på Skincity. Där finns även ytterligare fem nyanser, jag är väldigt sugen på att testa Naked Kiss som är något mörkare.

Vill du läsa om fler härliga nyheter på makeupfronten ska du klicka in här!

Vill du läsa om fler produkter i By Terrys Hyaluronic-serie kan du kika här.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

15

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Anna-Lena

    Köpte läppennan direkt, väntar på leveransen nu 🙂 Tack för tips!

    1. Jessica Blockström

      Vad kul. Hoppas du gillar den! Ha en fin fredag

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.