Jessica Blockström

Beautykollektivet jobbar på

vovve som vaktar hos beautykollektivet

Mina grannar undrar nog om jag blivit tokig. Eller om jag hastigt ska flytta. Men här är bara fullt upp med en insamling för Beautykollektivet. Det är världens roligaste projekt jag kickade igång i våras, att fixa produkter till de som verkligen behöver. Vill du läsa mer om vad vi gör och vilka som utgör kollektivet hittar du info här. Ikväll ska jag och Skönhetsredaktörernas Agneta Elmegård köra över hela lasset du ser på bilden ovan till Unizon, riksförbundet för kvinnojourer, tjejjourer och ungdomsjourer. De hjälper framför allt kvinnor och barn som blivit tvungna att lämna hus och hem med bara kläderna de har på kroppen. Att kunna ge dem hygienartiklar och lite flärd i form av makeup och annat är det lilla. Till vår hjälp har vi denna gången haft Kicks, Mildh Press, Björn Axén, Verso och Rituals som alla skänkt en ansenlig mängd produkter. Ja, det ser du ju på bilden.

För ett jämställt samhälle utan våld

Vill du stödja Unizon? Eller lever du i en utsatt relation? Gå in och läs här. I slutet av veckan går nästa lass. Då till Utan skyddsnät som är på gång med att sätta ihop något de kallar omsorgsväska som ska delas ut till behövande. De riktar sig till kvinnor, flickor och transpersoner över hela Sverige med erfarenheter av droger, sex mot ersättning, och/eller kriminalitet. Här har vi framför allt fokuserat på att få ihop hygienprodukter som tandkräm, schampo, balsam, duschtvål, deodoranter, läppbalsam, bodylotion och alkoholfri handsprit. Och vilket gensvar vi fått, jag är så glad och tacksam över hur generösa många företag är. Bidragen kommer från Face Stockholm, Wella, Löwengrip, Zlatan Ibrahimovic Perfumes/Amazing Brands, Oxyskin och Beconfident. Vill du veta mer om Utan skyddsnät hittar du info om dem här.

Imorgon är jag tillbaka med inlägg om höstens foundations. Kika gärna in här då!

Ha en fin kväll 🧡

Jessica

20

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Anna

  Underbart!!!

  1. Jessica Blockström
 2. Britt-Marie

  Det är fint gjort av er! Men kan inte låta bli att se den fina vännen som sitter på trappan! Vilken sötnos.

  1. Jessica Blockström

   Ja, Leo är så fin och superhärlig hund. Väldigt glad att vi fick honom till vår familj

 3. Martina

  SÅ bra! 🙂 Jag spar under året skönhetsprodukter jag själv inte behöver/vill ha (jobbar med skönhetsprodukter) o ger till kvinnojouren i min stad. Det känns alltid bra när man går därifrån och har lämnat två påsar med grejor andra blir glada av.

  1. Jessica Blockström

   Vad fint av dig och perfekt att göra så istället för att slänga.

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.