Jessica Blockström

Oldie but goldie – rengöringsbalm från Oskia

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity.*

Jag gör mig redo att gå på plankan för nu ska jag erkänna en stor synd när det kommer till hudvård – jag somnade med sminket på i fredags. Jo, det händer faktiskt lite då och då att jag är så trött att John Blund liksom smyger sig på när jag bara ska vila en stund på soffan. Jag vet att man bör tvätta ansiktet innan det är dags att sova. Tro mig, jag vet! De allra flesta kvällar kör jag ju en ordentlig rutin. Men så oups…

Rengöringsbalm extra allt

rengöringsbalm från oskia

 

När det blir så här så längtar jag alltid efter en grundlig rengöring dagen efter. Den ska bita lite i huden men utan att vara irriterande eller uttorkande. Då har jag en helt suverän gammal trotjänare att ta till. Renaissance Cleansing Gel från Oskia är en helt ljuvlig sak att ha hemma. Namnet är dock rejält missvisande. För det här är inte en löddrande rengöring som man kan tro. Det är mer ett lyxigt krämigt balm som appliceras på torr hud innan du tillsätter vatten för att ge en något mjölkig och väldigt lättsköljd formula. Jag brukar köra på den innan jag går ska duscha och massera en stund så att jag verkligen får upp cikulationen. Då känner man verkligen hur den smälter och löser upp allt smuts och skrufs som fastnat lite extra pga det där ”slarvet”. Så skönt och så fin effekt. Den väcker verkligen huden till liv igen. Efteråt slösar jag med fukten och lägger helst flera lager.

Superformula deluxe

krämigt rengöringsbalm

Jag använder dock inte just detta rengöringsbalm varje dag, det är den för aktiv för. Här finns nämligen exfolierande enzymer från pumpa tillsammans med en hel radda andra härliga och lystergivande ingredienser: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, glycerin, gurkörtsolja (borage seed oil) och MSM. Djuprengörande, cellförnyande, stimulerande och samtidigt lugnande. En mycket lätt lyxig doft. Kärlek i ett rengöringsbalm.

Renaissance Cleansing Gel från Oskia kostar 459 kr/100 ml och du hittar den på Skincity.

Det finns fler favoriter i Oskias härliga Renaissance-serie här hemma. Är du nyfiken på ett par av dem? Läs mer här & här

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

10

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Ewa

    Älskar denna! Upptäckte Oskia för kanske fem år sen nu och har aldrig bytt rengöring sen dess. Ett tips är att även lägga på denna lite tjockare och lämna en liten stund så får man lite samma effekt som deras Reneissance Mask (som också är en favorit).

    1. Jessica Blockström

      Vad kul att du också hittat den! Och bra tips. Det har jag inte testat tidigare. Men älskar att massera den en bra stund innan jag sköljer av den så kanske att det har lite samma effekt ☺️ Ha en fin dag

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.