Jessica Blockström

3 nyheter för höstfina händer och hälar

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Lookfantastic, Lyko och Åhléns.*

Kikar in på fredagskvisten innan familjen ska åka en sväng till gården och fixa kvällsfodring. Du som följer mig på instagram har säkert sätt att en av våra tonåringar jobbar extra på Bögs Gård som ligger i Sollentuna. Om inte och du gillar gulliga djur – kika där! Men först tre tips med nyheter som kommit till händer, naglar och hälar den senaste veckan.

Snygging till händerna

L’Occitane är en favorit när det kommer till handkrämer, speciellt klassiska Shea-varianten. Jag gillar själva innehållet mycket men tycker också att metalltuberna är himla tjusiga. Nu har man släppt en utmanare som är mer specifikt formulerad för händer som varit med lite längre. I Shea Youth Hand Cream har sheasmöret fått sällskap av olja från immortelle, blomman som enligt sägnen aldrig dör, och ska ha fin effekt på allt från linjer till pigmenteringar. Formulan är rätt rik utan att det blir kladdigt. Den gör mina händer väldigt mjuka och fina. Jag gillar också att där blir en skyddande hinna utan att störa, det är perfekt nu när man tvättar händerna så ofta. Om möjligt är ju denna guldskimrande metalltub dessutom ännu snyggare och lyxigare än den gamla godingen. Doften påminner om en frisk och lite lätt pepprig te-doft.

Shea Youth Hand Cream från l’Occitane kostar 250 kr/75 ml och den finns på Åhléns.

Drömfärger till naglarna

Vi fortsätter på händer men tar oss ut till naglarna. I veckan släppte Amanda Schulmans märket All I Am två nagellack och tydligen så har jag och Amanda samma prefenser när det kommer till lack för detta är på pricken mina färger. Här finns den mörkt mustiga och vinröda Lady Mandy och den coolt grålila Dusty Violet. Jag fick hem dem igår men hann inte måla då. Istället åkte den senare på när jag parkerat bilen i Mall of Scandinavia imorse där Sephora hade pressmöte. Otroligt lättmålat och snabbtorkande. Ganska bred pensel och skön formula som bara behövde ett lager för att täcka. Jag bättrade på med ett när jag kom hem dock. Det sitter ändå bättre då.

Nail Polish i Lady Mandy och Dusty Violet från All I Am kostar 149 kr/10 ml, slår man till på båda samtidigt blir priset 275 pickadorer. Tydligen har de inte hunnit trycka på go-knappen på Lyko än men du kan lägga in en bevakning här så får du veta så fort det går att klicka hem dem. All I Am finns tyvärr inte i några fysiska butiker.

Proffshjälp till hälarna

Hälar kan verkligen vara ett sorgligt kapitel, mer så än händer upplever jag. Mina får numera lätt sprickor oavsett säsong. Jag har testat mycket som ska läka ihop de där fårorna men inget har jobbat lika snabbt som proffspedikyristen Margaret Dabbs mysigt balmiga Cracked Heel Treatment, en problemlösare i lyxklassen. Den jobbar liksom både inne och ute. Vårdar och läker på djupet samtidigt som den skyddar mot mer slitage från utsidan. Här finns oljor från oregano och Manuka tillsammans med bland annat salicylsyra, sheasmör och kakaosmör. Märket har alldeles nyligen hittat hit och det finns flera riktigt fina produkter att upptäcka. Men mer om det senare.

Cracked Heel Treatment från Margaret Dabbs kostar 216 kr/30 ml på Lookfantastic.

Ute efter en handkräm med solskydd? Du hittar två fina förslag här.

Nyfiken på fler snygga nagellack? Då ska du spana in de här inläggen!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

10

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Anna Mårtensson

  Kan du inte måla Lady Mandy? Är så nyfiken på färgen.
  Kram Anna

  1. Jessica Blockström

   Absolut! Får se om jag hinner idag men håll utkik på Stories så kommer det upp där☺️

   1. Anna Mårtensson

    Åh tack! Hänger efter dig där också!❤️

    1. Jessica Blockström

     Nu så. Blev litet avbrott men du kan kika på färgen på Stories nu. Den lila räckte med ett lager men Lady Mandy behövdes två tycker jag. En väldigt snygg och mycket djupt vinröd färg. Kul att höra om den var som du tänkte dig. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.