Jessica Blockström

Tre skönhetsapparater som är drömmen för huden

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Bangerhead, Eleven och Lyko.*

dr dennis gross led-mask är en av skönhetsapparaterna jag gillar mest

Vi är mitt inne i Black Week, denna reornas inferno. Det är nästan så man blir utmattad av alla mejl, sms och meddelanden om olika rabatter och procentsatser som dessutom gäller olika dagar för olika märken. Det kan vara svårt att orientera sig men också veta vad som verkligen är bra pris. Det finns ju också en historia i branschen att fuskhöja priserna efter sommaren och sedan sänka dem lite när vi kommit till den här veckan. Jag tänker dock att om du ska köpa något extra dyrt som du funderat och drömt om, t ex en skönhetsapparat, men inte vågat eller kunnat slå till på grund av mycket pengar, då kan det vara en bra grej nu. Som en skönhetsapparat. För här finns faktiskt hundralappar, i vissa fall även tusenlappar, att spara. Här är tre som jag testat under en längre tid och verkligen gillar jättemycket. Och jag tänker att den som köper en av dem kommer att ha nytta av sin apparat länge. Långt efter att den här svarta veckan är glömd.

Magic Glow Wand, Joanna Vargas

skönhetsapparat som ger magisk lysterDet här var den första av de tre skönhetsapparater i inlägget jag testade. Den har fyra inställningar: varm, kall och båda dessa med eller utan pulseringar. Jag märkte direkt att den gör sitt namn rättvisa – wow vilken lyster när jag körde den kalla med puls ovanpå fuktmask. Himmelskt sval och skön att svepa över ansiktet, den kyler ner huden. Dessutom dämpas svullnader, rodnader lindras, porerna blir mindre tydliga och så den där lystern. Alla effekter är så tydliga. En snabb och smart grej att köra innan man t ex ska lägga festmejk för sminket går på som en dröm efteråt. Den är också väldigt lättrattad. Vill man ha mer djuprengörande effekt använd den gärna på varma läget ovanpå t ex en lermask. Eller om du har en av världens bästa peelingmask hemma – Vargas egen Exfoliating Mask. Du hittar den här men kan läsa mer om vad jag skrivit om denna stjärna här. Det enda jag inte förstår är pulseringarna. De är otroligt lätta så man märker knappt om man har på dem. Det ska efterlikna det naturliga flödet i lymfan och det kan ju stämma. Bra är denna i alla fall.

Magic Glow Wand från Joanna Vargas ligger vanligtvis på 2335 kr men du kan köpa den för 1751 kr hos Bangerhead. Den kommer med USB-laddare, ställ som gör det enkelt att ladda och en liten påse att förvara den i.

UFO 2, Foreo

multifunktionell skönhetsapparat som är perfekt på resa

Vill du ha många valmöjligheter hos din maskin så är denna riktigt bra, den skiljer sig verkligen där från andra skönhetsapparater. Du får värme och kyla, pulseringar som känns och åtta olika LED-ljus. Du använder den tillsammans med någon av märkets numera stora utbud av miniarkmasker. För varje mask finns ett förinställt program som förutom effekten av ljus osv får serumet att tränga djupare ner. Det känns proffsigt och roligt. Den är otroligt smidig att ta med sig. Är den laddad? Bara stoppa ner i väskan. Det enda jag kan tycka är lite knepigt är att du alltid använder den med appen. Jag vet inga andra skönhetsapparater som funkar så förutom Foreos. Jag vet att den här kopplingen mellan mobil och apparat har strulat för en del. Teknikstrul, jag ryser. Dock vill jag tipsa om att man rätt enkelt kan chatta med kundtjänst och i de flesta fallen är det någon liten detalj man glömt som är superlätt att fixa. Ytligt kanske men åh vad jag också älskar att den kommit i svart. Den är så snygg!

UFO 2 Black från Foreo kostar egentligen 3195 kr men finns denna vecka på Eleven för 2237 kr.

DRx SpectraLite FaceWear PRO, Dr Dennis Gross

lyxklassen bland skönhetsapparater
Visste du att även denna finns i svart…

 

En av de mest hyllade skönhetsapparater just nu är denna cooling. Den är pepprad med LED-lampor på insidan och går att ställa in på tre sätt: En för mogen hy (hej!), en för problem med finnar och inflammationer och en för de som vill ha hjälp med allt detta. Jag älskar att den här, till skillnad mot många andra skönhetsapparater, är lätt att använda. Gör rent ansiktet, dra på masken, låt verka sina tre minuter. När det är klart fortsätter du med resten av rutinen. Det krävs inga knepiga rörelser eller avancerade serum. den laddas enkelt med USB och en laddning räcker i veckor! En annan fördel jämfört med andra LED-masker är att du kan knata omkring med den utan att snubbla och slå halvt ihjäl dig. Man ser var man går. Effekt? Det beror på vilken inställning. Jag har främst kört på antiage och det har fått min hud att bli studsigare och spänstigare med mindre linjer och fräschare ton. Jag tycker så mycket om den här masken att jag efter att fått låna den x antal veckor bestämt mig för att köpa den själv.

DRx SpectraLite FaceWear PRO från Dr Dennis Gross går vanligtvis loss på 4995 kr men finns nu under Black Week finns den för 3746,25 kr på Lyko. Vill du ha den i svart? Då finns den för samma pris på samma ställe här. Man har dessutom ett annat supererbjudande på Lyko där du får masken plus ett kit med några av märkets bästsäljande produkter.

Bonusinfo

Har jag glömt något? Har du frågor? Det är bara att skriva ner det i kommentarerna så lovar jag att svara. Vill bara snabbt nämna en ny maskin jag inte alls fallit för. NuFace lilla Fix jobbar ytligt på linjer och rynkor kring ögon och läppar och kan användas för att få läppar fylligare. Jag har försökt men den sticker som tusen nålar hur jag än vrider och vänder och hur mycket serum jag än använder. Någon annan som testat?

Sugen på mer handdrivna masker? Då kan du kolla det här inlägget där du får tips på flera stycken sköna.

Användarknep!

Ett tips med denna, och alla andra LED-masker för ansiktet, är att sätta på sig ett sådant där hårband som håller bort stråna när man gör rent ansiktet. Dels för att just hålla bort håret men jag upplever också att det där lilla extra tyget får den att smita åt ansiktskonturerna extra bra.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

13

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Christel

  Min hy har på sistone blivit torr och känslig och serum jag tidigare kunnat använda svider. Vågar man använda apparaten från t ex Joanna Vargas då?

  1. Jessica Blockström

   Ja! Absolut skulle jag säga. Otroligt skönt och lugnande att köra med den kalla funktionen över en fuktmask. Vad har du använt för serum tidigare? Ett jag verkligen tycker gör stor skillnad är Versos Hydration Serum. Det får hela huden att kännas friskare och finare.

   1. Christel

    Tack för svar! Jag har använt Kiehls c-vitaminserum på dagen och en retinol från Paulas Choice på natten. Även tonern från Klairs svider, så jag verkar ha fått nåt sammanbrott i hyn. Ska kika på Versos! Deras retinol har ingen effekt på mig men den du föreslår kanske är bra!

    1. Jessica Blockström

     Inget retinol i det serumet, bara lugnande, barriärstärkande och återfuktande ingredienser. Det låter som du behöver backa lite och låta de mest aktiva produkterna vila ett tag. Hoppas det snart blir bättre!

 2. A

  Hur är masken om man har rosacea, passar den även min hud?

  1. Jessica Blockström

   Hej Anette,
   Jag skulle säga ja men tycker ändå det är bra att kolla med en hudläkare eftersom rosacea är en hudsjukdom. Jag ska höra mig för lite med en hudläkare jag känner också. Vet att de många gånger är negativa till allt som har med hudvård att göra men kanske har du hittat en bra person. Jag lite rosacea light, blossar upp när jag druckit för mycket vin eller är superstressad. Den här masken har inte triggat detta. Däremot upplever jag att det lugnat sig med blodkärlen på näsan när jag kört dubbel-inställningen, dvs både rött och blått ljus. Hoppas det svaret är lite hjälp, annars är det bara att du hör av dig igen.

 3. A

  frågan gäller: DRx SpectraLite FaceWear PRO från Dr Dennis Gross

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.