Jessica Blockström

Badbubblor som får lugnet att landa

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity och Åhléns.*

favoriter bland badbubblor just nu

 

Julkänslan har haft lite svårt att landa i min kropp och härom dagen kom jag på varför. Det har varit så erbarmeligt stressigt de senaste veckorna så att det knappt gått att andas. Så en pandemi på det. Men nu har jag landat och grejen som gjorde det var ett varmt bad fullt av fluffiga bubblor i kombination med tända ljus och doft.  Jag är väl medveten om elpriserna men att ta ett bad någon gång är en lyx jag ändå tänker unna mig. Min familj tycker nog ändå det är värt. Mamman kom ut ur badrummet som en betydligt mjukare person. Så vad var det för magiska badbubblor?

Terapibubblor

badbubblor som får stressig mor i balans

Kan verkligen badbubblor få tankar att klarna och andning att gå ner i varv? Japp. Women’s Balance är en ny aromaterapeutisk serie från Neal’s Yard Remedies formulerad just för lugna dina sinnen och mjuka upp huden. Där du bl a hittar Foaming Bath. Denna gör exakt detta. Jag slank ner i vattnet som en ganska arg och snarstucken mamma. Klev upp och kände mig som en ny människa. Plus för att huden inte kändes ett dugg torr trots att jag låg ett bra tag efter rekommenderade 20 minuterna. Nyckeln är den pepprigt örtiga doften av balanserande eteriska oljor från frankincense, patchouli och ros ihop med välgörande glycerin och aloe vera. Den är inte så dryg. Det behövs en rejäl dos för att få upp bubbelfaktorn till ett värdigt fluff. När det väl är fixat så håller sig dock bubblorna rätt länge. Jag skulle tippa att denna flarra räcker till cirka sex dopp.

Women’s Balance Foaming Bath från Neal’s Yard Remedies är vegansk och ekologisk. Den kostar 289 kr/200 ml och du hittar den på Skincity.

Fluffiga bubblor

Vill du ha en lite mer fruktigt söt doft på dina badbubblor så finns Rituals mycket prisvärda Holistic Bath Foam i kollektionen Ritual of Ayurveda. Även här är blandningen gjord för att ge harmoni med ayurveda-ingredienser som ros. Det fungerar fint, jag njuter verkligen av det här lyxiga badbubblet även om jag inte upplever det lika effektivt på min molntyngda hjärna som ovan nämnda. Man får lätt upp ett ordentligt skum och huden känns relativt mjuk efter badsejouren. Nyckeln till det är sötmandelolja ihop med glycerin.

Holistic Bath Foam från Rituals kostar 150 kr/500 ml och den finns bl a på Åhléns.

Bubblor med olja

The Bath Duo från Glossier är en limiterad julkollektion som visserligen inte ger bubblor i badet men väl ljuvlig doft och vårdande oljor. Blundar man så kan de kryddiga noterna från neroli nästan göra att man får sommarvibbar. I kitet ingår dessutom ett doftljus för ännu härligare stämning i badrummet och duon kommer i en väldigt fin presentask.

The Bath Duo från Glossier kostar 482 kr, då får du 18 snabbupplösta badkulor att njuta av plus såklart ljuset. Du hittar det endast på märkets egna hemsida här.

Nyfiken på fler nya stjärnor att skämma bort kroppen med? Det hittar du i det här inlägget. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

8

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.