Jessica Blockström

Vårens nya nagellack från den blå paletten

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Bangerhead, Lyko och Åhléns*

vårens nya nagellack från den blå paletten

Aldrig någonsin har jag varit så osugen på nagellack som under den gångna vintern. Gissningsvis beror det på att naglarna har varit skrutt. Som vanligt efter gellack kan jag inte hålla mig utan drar av det sista och såklart följer en del av översta nagelytan med. Först nu har det börjat jämna ut sig och se okej ut. De har också nästan slutat gå av så fort en liten bit sticker utanför toppen. Jag tror det beror både på en mix av att tiden gått och hacken växt ut plus en ny nagelkur jag testat. Men mer om den senare. För ljuset kom och med det en smygande längtan att pynta naglarna igen. Det gjorde ju inget att det också ramlat in så många nya inspirerande färger, vårens nagellack är ljuvliga. Här finns allt från dovt solblekta pasteller till mer klara och lyftande fruktfärger. Jag tänkte att vi ska gå igenom de bästa men tar en färggrupp i taget. Vi börjar med en av mina favoriter – blått. Här är fem jag gillar lite extra.

Isblått på lillfingret

häftigt isblått till naglarna

Nail Lacquer i Flight of Fantasy från Essie är en dovt isblå pastell med en smula gul underton. Detta nagellack är otroligt lättmålat och täcker på en pensling men blir ändå finast och håller bättre med två. Jag tycker det är så snyggt, en av vårens höjdare! Essies nagellack har en bred pensel. Det kostar 129 kr/13,5 ml och du hittar den bl a hos Åhléns.

Krämig mint på ringfingret

krämigt mintblå nagellack

Nail Polish i Brook från London Grace är inte långt ifrån ovan men krämigare och klarare åt det mintiga hållet. Det är inte lika smidigt att måla med men tre lager och du har en snygg yta. Det kostar 139 kr/12 ml och du hittar det bl a på Sephora.

Jeansblått nagellack på långfingret

nagellack med jeansblå ton

 

I Depends vårkollektion Life is a Macaron finns O2 Nail Polish i no 678. Detta nagellack ser först babyblått ut men när jag får det på tänker jag mer på tvättade jeans. Det är något fint mättat, dovt och mjukt över nyansen som får den att kännas modern. Det kostar 35 kr/5 ml och finns bl a hos Lyko.

Nagellack i lavendelblått på pekfingret

Lavendel med blå undertoner

Kanske inte helt blå utan mer åt lavendelhållet är Essies Expressie i Sk8 with Destiny som ingår i en kollektion där alla nagellack är inspirerade av skate-världen. Jag vet inte hur just denna länkar till att rulla på fyra små hjul men det är en väldigt fin färg. Dock inte alls så lila som på bilden här ovan, kolla mitt pekfinger istället. Den beskrivs också som att där är just blå undertoner. Expressie från Essie är väldigt lättmålat och torkar i raketfart. De nagellack jag testat sitter dessutom toppenbra. Det kostar 119 kr/10 ml och du hittar det bl a på Åhléns.

Turkost nagellack på tummen

turkost nagellack

Turkos är en klassisk sommarfärg och jag tänker ofta att den blir snyggare ju mer solton man får på huden. Men egentligen stämmer ju inte det alls. Den här färgen, som heter Ocean Breeze, är riktigt cool redan nu. Wonder Nail Polish från Isadoras uppdaterades nyligen och har en ganska bred pensel. Det täcker fint på ett lager men kör två för att de ska gå ihop snyggt och jämnt. När jag kollar innehållet så undrar jag om det är en uppdatering, att man faktiskt minskat mängden i flaskan. Kan inte minnas att det var så lite. I vilket fall så kostar det 89 kr/6 ml men du hittar det just nu hos Bangerhead för bara 67 lusidorer.

Igår skrev jag om solkräm för ansiktet men glöm inte att skydda händerna också! Det finns inte superlånga handkrämer med SPF men här kan du läsa om två bra varianter. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

8

Detta inlägg har 4 kommentarer

    1. Jessica Blockström

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.