Jessica Blockström

Vårens nya nagellack från den rosa paletten

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Kicks, Lyko och Åhléns*

rosa nagellack från vårens kollektioner
Kyliga vindar på Utö så det var mössa, tjockjacka och vantar på.

 

Förra veckan drog jag igång nagellacksmaraton med vårens nya färger. Då var det den blå skalan, idag kör vi rosa tema. Det är inte färgen jag väljer först men jag blev riktigt kär i just de här nyanserna, kanske för att flera av dem drar åt lila och väcker minnen från tonåren. Just nu är jag på Utö och lite matt efter en lång dag med promenad i storm och mysig långlunch på värdshuset. Med ett glas vin och kompisarna som färgdetektiver kör vi igång lördagsinlägget. Vi börjar med lillfingret!

Blåbärsmjölk på lillfingret

mjölkigt rosalila nagellack

I huset här på Utö tänker alla på 80-talet när vi pratar om Cindy från London Grace. Den är mjölkigt rosa med lila underton som var hett som läppstift då. Märket själva menar att den är bubbelgumsrosa, det håller inte vi här med om. Nail Polish från London Grace kostar 129 kr men finns just på Åhléns för 99 kr.

Rosa ballerina på ringfingret

nagellack i rosa ballerinanyans

Det här lacket var det mest svårmålade, något jag tycker händer ofta när det handlar om färger som är lite åt det kritiga hållet. Denn är en ljust krämigt rosa, den påminner mig mycket om den balettdräkt jag hade som barn. Nyansen heter Tulipe Parfaite och kommer från Atelier Rouge. Den kostar 99 kr och finns endast hos Kicks.

Bubbelgumsrosa på långfingret

Ännu en färg som väcker minnen från tonåren här, det krämigt bubbelsgumsrosa Trci Clique från Essies Expressie-serie. Så otroligt lättmålat tack vare smart formad pensel tillsammans med snabbtorkande formula. Trick Clique kostar 119 kr och vårens Expressie-kollektion, som heter Sk8 with Destiny hittar du på Lyko.

Syrenlila på pekfingret

Min favorit i gänget är denna pärla som är mer krämigt lila än rosa. Den ingår i Depens tidiga vårkollektion Nordic Sunset där nyanserna är inspirerade av allt från norrsken till skymning och kallas även Purple Scenery. Det är märkets O2-lack som bara kostar 29 kr och även denna hittar du på Lyko.

Rosa neon på tummen

Coolast katten i gänget är det kaxigt ceriserosa nagellacket Britney från London Grace. Vi förknippar dock den här neonlysande rosa färgen mer till 80-talets mode än 90-tals idolen Britney. Min mamma hade en fuskpäls i exakt den här färgen på 80-talet, hon var en lysande glädjespridare på spårvagnen kan jag lova. Nail Polish i Britney kostar även den endast 99 kr just nu på Åhléns.

Har du någon favoritfärg när det kommer till naglarna? När jag frågade sist på Instagram blev det vanligaste svaret korall. Jag väntar in några nyheter på den fronten så gillar du det ska du hålla utkik!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

11

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Lena

  Hej jätte fina färger jag tycker så mycket om rosa nagellack ska gå på tisdag o göra rosa gelnaglar blir säkert jätte fint nu när påsken kommer o lite middagar man håller i fina glas med snygga naglarville oxå säga kul att läsa att du bor på utö jag va på utö när jag va 12-13(ca 40 år sen) med unglottorna vi Bode på militärområdet i barackerna o träffade killarna på ön o åkte flakmoppe det va tider dettack för din minnesbild ha en glad påsk önskar Lena i borås

  1. Jessica Blockström

   Åh, vad kul att du hittade det där rosiga inlägget! Utö är så mysigt men tyvärr är det inte jag som har ställe där även om jag får följa med min kompis dit så ofta jag vill. Hoppas naglarna blev fina, älskar din beskrivning av det snygga ihop med glas

  2. Jessica Blockström

   Hoppas du får en fin påsk Lena!

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.