Jessica Blockström

Härligaste äggen att önska sig i påsk

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Glowid, Skincity och Åhléns.*

Det är inte många dagar kvar till påsk och vill du lägga vantarna på årets härligaste ägg så kan det vara bra att vara lite alert. Idag släpps en av de maffigaste varianterna jag någonsin sett. Så om du drömmer om något mer skönt än skumbananer i ägget den här gången ska du spana in dessa fina från skönhetsfronten.

Megabox i påsk

Påskens mest välfyllda äggbox

Easter Egg från skönhetssajten Glowid är en helt galen pappersbox fylld med så mycket härligt denna påsk. Här finns allt från återfuktande mist, gel och krämer till olika serum, essences och ansiktsmasker. En av höjdarna här är att man dessutom inkluderat ett par helt nya produkter,. Mest nyfiken är jag på det redan hajpade solskyddet från dr Ceuracle som lanseras i och med den här boxen. Dessutom finns ett litet vårdande läppkit med peeling, olja och glans. Hela 16 produkter totalt har man laddat denna med. Galet! Men härligt.

Easter Egg från Glowid är ett riktigt kap för 1599 kr då innehållet är värt 3886 kr. Det finns exklusivt på skönhetssajtens hemsida här. 

Lyxägg med väldoft

rituals kollektion med sköna ägg i påsk

Har du en favoritserie från Rituals? Då kan någon av märkets tre pastelliga påskägg vara värda att spana in. Här finns det gula ägget fylld med produkter från kryddigt apelsindoftande och humörhöjande med the Rituals of Mehr. Det rosa äggen i klassiska körsbärsblomsdoftande the Rituals of Sakur. Och så min personliga favorit i påsk som är det ljusblå ägget med the Rituals of Karma, solserien där man förra året också lanserade den underbara sommarparfymen Soleil d’Or. Alla tre innehåller Rituals härliga duschskum, lena handbalsam, mjukgörande läppbalsam samt en parfym i resestorlek. Bonus? Skalet kan du spara och fylla med något annat kul nästa år.

Easter Egg Gift Set i the Ritual of Karma kostar 435 kr och du hittar den samt Sakura-ägget på Åhlens.

Ampullkalender i påsk?

äggformad ampullkalender till påsk

När Babor släpper sin äggformade och ampullboostade kalender är det ett tydligt tecken på att det snart är påsk. Detta år är det en elegant rosprydd variant fylld med 14 små flarror med olika välgörande serum. Bland urvalet finns glow, fukt och firming men också tre av märkets lyxampuller i Gold-serien. Det här är ett bra tips om du märker av säsongens växling från vinter till vår och behöver ge huden en extra puff.

Easter Egg 2022 från Babor kostar 599 kr vilket blir ca 40 balubas per ampull. Du hittar den på Skincity.

Sötchock till påsk

fluffiga scrunchies i påskägget

Sötaste lilla påskpresenten till en liten person är Invisibobbles Sprunchie Easter Cotton Candy. Här får du två fluffiga scrunchies som under tyget har märkets speciella spiralformade snodd som gör att man slipper märket på stråna.

Sprunchie Easter Cotton Candy från Invisibobble kostar 129 kr och finns att bevaka på Lyko.

Vill du fylla påskägget själv? Då kanske någon av de här superlyxiga skönhetsprodukterna, som får mitt hjärta att pingla, kan vara något!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

9

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.