Jessica Blockström

Läppstift med imponerande hållbarhet i veckans look

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Lyko och Åhléns.*

Man utlovade produktinfo till veckans look som jag filmade innan Daisy Beautys roliga quiz-kväll i torsdags, bl a ett grymt bra och nytt läppstift (du kan kika på filmen här). Sen kom en helg i vägen där det var hundbonanza i dagarna tre. Leo träffade alla sina kullbröder och systrar plus sin mamma och pappa. Här är vi trötta  men glada efter en dag där vi gjort ett så kallat MH, dvs hängt i skogen och träffat läbbiga spöken, nosat på dumpe och kollat in reaktion på skott mm.

 

Men tillbaka till quizkvälls-looken. Här testades några fina nyheter som fick resultatet att sitta otroligt bra trots vindrickande, snicksnackade, svettiga frågor, matintag och massa skratt. Produkterna som användes kommer här.

veckans look med välsittande läppstift

Snabba basen

Jag har en ny favoritprimer, Estelle & Thilds behagliga och hudvårdande Perfecting Serum Primer i märkets BioMineral-serie. Den trollar inte bort varenda por men jämnar ut litegrann och får basen att sitta bättre.

primer med hudvårdande effekt

Bio Mineral Perfecting Serum Primer från Estelle & Thild kostar 329 kr/30 ml och finns på Åhléns.

Eftersom jag hamnade i lite tidsnöd pga deadlines så fick det bli en BB-creme efter primern. Valet föll på den nya från Erborian som är otroligt lättjobbad. Den jämnar ut huden så fint och ger otroligt snygg finish som ser naturlig ut. Super BB au Ginseng ger också SPF 20, niacinamid och fukt. Den finns i fem färger.

snabbjobbad bb-creme

Super BB au Ginseng SPF 20 från Erborian kostar 559 kr/40 ml och den finns endast hos Sephora.

På kinderna kombinerade jag min nya favoritbronzer från Rare Beauty med rougesticket Latte från Anastasia Beverly Hills. Den senare har jag skrivit om tidigare, läs om den stjärnan här. De här krämiga sticken smälter båda fint in och är lätta att tona ut. Jag lägger dem nästan omlott och arbetar in med min foundationborste så de blandas ihop.

Inget läppstift men väl ett bronzerstick

Warm Wishes Effortless Bronzer från Rare Beauty kostar 339 kr och även denna hittar du exklusivt på Sephora.

Sotade ögonen

Även på ögonen blandade jag ihop produkterna. Jag körde på med Lancômes sköna 24H Drama Liqui-Pencil i svart ganska slarvigt. Sedan jobbade jag med pensel och den koppargröna skuggan i Byredos Metal Boots in the Snow-palett över pennan så det både blev sotning och en liten kråkspark. Det här gör också att färgen sitter så mycket bättre. För att få lite med djup till ögonen penslade jag försiktigt en ljusbrun skugga som är lite mörkare än min hud precis ovanför globlinjen. På fransarna den hajpade Macstack mascara från MAC. Den hittar du mer info om här.

Ögonpenna med gelformula

24H Drama Liquid-Pencil i Café Noir från Lancôme kostar 235 kr och du hittar den på Kicks.

Läppstift med otrolig hållbarhet

Sist men inte minst så körde jag på den stora snackisen mellan oss skönhetsredaktörer den senaste tiden, närmare bestämt Superstay Vinyl Ink från Maybelline. Jag kommer ihåg när märket lanserade den första Ink. Det var ett läppstift som satt så bra att man nästan fick panik, inte ens remover för vattenfast makeup bet på den galna produkten. Den här nya är mer glans och mycket skönare. På mig sitter de rosiga nyanserna av detta läppstift i timmar. Arga tanten hade samma på quizet och båda gick hem timmar senare med väldigt snygga läppar. Det finns 10 färger men inte överallt och många är redan slut. Den jag har på bilden här kan du dock få tag på. Den heter Coy.

Nytt läppstift från Maybelline som är lätt att få till konturen med

Superstay Vinyl Ink från Maybelline kostar 139 kr och den finns bl a på Åhléns.

Imorgon blir det en ny look för då är det gala! Swedish Beauty Awards ska presentera alla vinnare. Håll utkik på min Instagram för där kommer både bilder från kvällen men också en kul överraskning. Jag ska få hår och make fixat vilket jag ser mycket fram emot. Alltid spännande att se vad det kan bli för läppstift när någon annan bestämmer. Vad jag ska ha på mig har jag dock ännu ingen aning om…

Vill du också gå på beauty-quiz med Daisy Beauty? Kvällen blev så poppis att man nu har ordnat ytterligare ett datum. Kolla in det här! Här nedan kan du se mig och mina underbara quiz-kollegor. Tillsammans tog vi faktiskt hem segern just den här kvällen.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger några procent av summan om du klickar och sedan handlar. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den. Det finns inte någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

16

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.