Jessica Blockström

Nya välvårdade läpptrenden

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity.*

Om det finns en sak som är riktigt het nu när pandemin är över och de flesta har slutat med munskydd så är det mjuka välvårdade läppar. Det märks inte bara på att det trillar in läppstift med hudvårdande egenskaper eller lyxiga tonade läppoljor. De senaste veckorna har det lanserats två nya kit som fixar fin läppform.  Men trots att båda består av tre olika produkter varav en är en peeling så skiljer de sig ganska mycket. Kolla här!

Fruktdoftande hjul för välvårdade läppar

välvårdande läppar med skrubb, mask och läppbalsam

Magic Lip Care Kit heter det färgglada läppvårdshjulet frånta svenska märket I Will. När jag såg det första gången kunde jag inte låta bli att tänka på att makeupartisten och PR-proffset William Värnild, som skapat märket, en gång jobbat på Make Up Store. En av deras mest ikoniska produkter var ju Cover All Mix, ett hjul med concealer i tre nyanser. Här är dock läpparna helt i fokus i denna smarta förpackning.

Vad innehåller kitet?

Magic Lip Care Kit består av peeling, mask och läppbalsam. Det är en produkt som passar finfint på kvällen när man vill vakna med mjukare, mer plumpade och välvårdade läppar. Vanligtvis ser det inte alls ut så när jag slår upp mina blå. Mer russin där munnen ska sitta. Alla tre doftar fruktigt. Den korniga peelingen är tät i formulan, söt i smaken och tar bort det mesta av fnaset. Skopa dock inte upp så mycket, då blir det lite smetigt och tar sin tid för kornen att smälta. Masken är stora favoriten. Den har en ljuvligt smörig formula som smälter in. Effekten är snyggt plumpade och otroligt lena läppar, de känns verkligen välvårdade efter denna. Det transparenta läppbalsamet är också skönt och mjukgörande men lite opraktiskt att ha i tårtbit. I alla fall om du tänkt använda det under dagen. Det blir lite kletigt att mecka med fingret. Slutsatsen är ändå att det här är ett riktigt bra och prisvärt kit som gör gott för torra läppar. Min burk får dock stå kvar vid sängen. Jag har andra läppbalsam som följer med i fickan på dagen.

Magic Lip Care Kit från I Will kostar 259 kr och du hittar det än så länge enbart på märkets egna hemsida här.

Smart formulerad läpptrio

Trio som ger snyggt välvårdade läppar på några sekunder

Från Los Angeles-baserade och koreansk-inspirerade CLE Cosmetics, som gör hyllade CCC Cream, kommer ännu en härlig läpptrio. Här får du en smart läppbehandling men också snabb vilket gör att du kan använda den precis innan du tänkt måla på läppstift men upptäcker att läpparna inte är i bästa form. Första steget består av en exfoliering som gör läpparna galet jämna och lena. Fnas försvinner helt tack vare glukonolakton som är både milt och effektivt. Följ upp med behaglig läppolja som ger mjukhet. Den smiter ner ganska omgående och gör sitt jobb på ett djupare plan. Mer glans får du av läppglanset som är sista steget. Det har en väldigt naturlig ton men inget glitter och det är ej klibbigt. Det här kitet är toppen. Bonus är en liten spegel under flipplocket så du kan köra vårdande kur på språng. Innehållet är också väldigt drygt, det behövs mycket lite för att få fin effekt. Det enda jag önskat var att locken skruvades fast och man kunde lyfta ur tuberna ur ramen. Det skulle varit toppen om man t ex vill stoppa läppglanset på fickan för piff under dagen.

Lip Care Trio från CLE kostar 549 kr där du får 3,5 ml i varje rör men det finns just nu på Skincity för bara 467 kr. 

Nyfiken på vilka läppstift jag helst laddar med efter att jag fixat formen med någon av dessa? Du hittar favoriterna här.

Letar du efter en riktigt bra läppmask och vill bara köpa en produkt? Spana in en av de stora snackisarna här. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

13

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Sara

  Rituals har också släppt läpp-nyheter Bl a en läppskrubb och en läppmask i lyxiga burkar, jag gillar bägge skarpt!

  1. Jessica Blockström

   Hej hej,
   Vad kul att du hittat favoriter. Många märken hänger på den här trenden, även Bare Minerals har lanserat finfina produkter, en läppskrubb på stift och ett läppbalsam som är väldigt djupverkande. Jag har dock inte sett flera där man packat tre i samma men det kommer säkert.

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.