Jessica Blockström

Vårens nya nagellack i soliga toner

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till HM, Kicks, Lyko och Åhléns*

Soliga nagellacksfärger i vårens kollektioner
Gillar faktiskt varenda en av de här soliga lacktonerna, från vänster Dior, Butter London, Depend, HM och Atelier Rouge.

 

För några veckor sedan började genomgången av vårens nya nagellackstoner och den här gången har turen kommit till riktigt soliga nyanser. När jag förra året frågade om favoriten på sommarnaglarna svarade majoriteten korall och efter det kom orange. För mig är den senare i riktigt lysande version verkligen sommar. Men även lent citrongult och pastellig persika signalerar värme och ljusare dagar. Här är fem riktigt soliga lack att lysa upp naglarna med plus lite soliga och osoliga kommentarer kring kvalitet…

Len citron på lillfingret

soliga tarte au citron nagellack från atelier rouge

Tarte au Citron är namnet på det mjukt gula lacket i Atelier Rouges limiterade vårkollektion. Jag klagade en hel del på det här märket när det först lanserades pga supersvårt att måla och dålig hållbarhet. Sedan dess har man bättrat sig rejält men nu är jag tyvärr lite tillbaka vid den där gnälliga känslan igen. Den här färgen är så fin men lacket är så svårt att få jämnt och snyggt. Trots tre lager blev tummen på andra handen randig. Tyvärr. Torkar bättre än de där första lacken gör det i alla fall. Men det ska inte behövas fyra lager för en helt jämn finish. Färgen är dock så fin. Jag brukar ha lite svårt för gult men den här är perfekt len och fungerar trots att min hy är åt det mer bleka hållet.

Nail Polish i Tarte Au Citron från Atelier Rouge kostar 99 kr/8 ml och det finns exklusivt på Kicks.

Krämig  aprikos på ringfingret

mjukt krämig aprikos färg på nagellack

Om föregående lack var fint i färgen men lite knepigt att måla så är detta en ren dröm. Dessutom en billig sådan. Give Me Biscuit är en av vårens nya nagellacksfärger från HM, en mjukt krämig och mjölkig aprikos ton. Penseln är bred och pigmenten rika, du får en snyggt och jämnt täckt nagel redan på första penslingen. Jag kör ändå två för det blir bättre hållbarhet. Du får otroligt mycket för pengarna här helt enkelt.

Nagellack i Give me biskuit från HM kostar 49:90/8 ml och du hittar det endast här.

Pastellig persika på långfingret

lättmålat lack från depend i soliga nr 686

Lika bra kvalitet och pris får du med Depends minilack, här i färgen som heter 686. Den ingår i den pastelliga O2-kollektionen Life is a Macaron. O2 är lacken som släpper igenom mer luft och därför ska vara snällare och bättre för nagelns kvalitet. Denna är en mjuk korallton, eller persika om du vill. Penseln är bred och lätt att måla med och lacket torkar fort.

O2 Nail Polish i 686 från Depend kostar bara 35 kr/5 ml och du hittar det bl a på Åhléns.

Soliga korallfärgen på pekfingret

Som jag väntat på att få testa detta lack, Butter London är ett riktigt roligt märke och sedan jag såg Trout Pout hos min frisör har jag velat lägga vantarna på det. Den här soliga koralltonen har lite rosighet i sig och är verkligen snygg på alla. Den gör något med min hudton som får den att se fräschare ut. Penseln här är dock lite mer svår-rattad än övriga, Den är väldigt tunn. Det gör dock inte så mycket för formulan lägger sig ändå snyggt på två lager, torkar bra och håller glansen fint. Här får du också ett sånt där lock som du kan ta av och luta fingret på vilket gör att lackningen blir lite stadigare.

Patent Shine 10x i Trout Pout från Butter London kostar 199 kr för rediga 11 ml. Det finns på utvalda salonger men du kan också bevaka det på Lyko där det kommer lanseras när som helst.

Lysande tangerine på tummen

soliga bayadere från diors sommarkollektion

Coolast i klassen här är Diors underbart och klart koralltonade och soliga Bayadère från märkets sommarkollektion Dioriviera. Jag är verkligen svag för de här klara, nästan neon-lysande färgerna som går åt orange. Just detta bjuder dessutom på högsta kvalitet från formula och borste till hållbarhet och glans. Det är det absolut mest lättmålade av alla fem och det lägger sig direkt snyggt. Jag har två lager men det täckte på första. Penseln är bred, mjuk och perfekt formad för att du snabbt och lätt ska få på din mani. Precis som Butter London får du ett extra lock du kan placera fingret på för en riktigt stabil lackning. Jag har försökt hitta betydelsen av Bayadère och det verkar vara en hinduisk dansös men också en fransk balett från slutet av 1800-talet. Jag är inte riktigt klar med kopplingen till färgen men om någon vet så skriv gärna i kommentarerna!

Vernis i Bayadère från Dior kostar 315 kr/10 ml och du hittar det på Kicks.

Fler lacker från vårens kollektioner

Mer sugen på rosiga nagellacksnyanser? Då ska du kolla in de här nyheterna. 

Är blått lack din grej? Spana in mina favoriter från den färgskalan här.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

11

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Louise

    Fina färger! Tack för inlägget och omdömen! 🙂

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.