Jessica Blockström

Den här produkten borde fler ha i sin sminkväska

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Lyko, Sephora, Skincity och Åhléns*

några favoriter från min sminkväska
Några av de ”schweiziska arméknivarna” som man kan hitta i min sminkväska.

 

Det är min tur att ta över pinnen från Molkan i Bloggstafetten, ett riktigt kul initiativ som initierades av Daisy Beautys chefredaktör Kicki Norman för några veckor sedan. Första inlägget fick Lina ”Makeupbylina” Ekh snickra ihop, det kan du läsa här. Hos henne kan du sedan följa vilka som haft pinnen efter. Jag är nummer sex på listan. Det som är så kul här är att det är föregående bloggare som kommer på rubriken. Molkans uppdrag till mig blev ett blogginlägg om ”Den här produkten borde fler ha i sin sminkväska”. Svårt!!! Men kul utmaning. Och efter några dagars fnulande plingade det ändå till på hjärnkontoret. Jag föreställer mig att många har puder, läppstift, kanske en nagelfil, spegel och även mascara. Vad jag vet att många inte har upptäckt? Skönhetens motsvarighet till den schweiziska armékniven. En multiprodukt du kan använda till lite allt möjligt.

Varför en multiprodukt i sin sminkväska?

Multiprodukter är både praktiskt, sparar plats och visar vägen till snabb uppiffning. Det första jag använder det till är att pigga upp kinderna när de börjar tappa färgen efter lunch. Multiprodukter har i stort sett alltid lättjobbade formulas som enkelt smackas på med fingrarna. De smälter utan problem ihop med hudtonen och gör att man känner sig mer utvilad och gladare omedelbart. Det andra jag har den till är att sätta ton på läpparna. Det fungerar fint med de flesta varianter och nyanserna brukar också passa bra som lippie. Finishen är i många fall lite mer åt det matta hållet och sitter kanske inte som en traditionell läpprodukt. Men det beror på märke. Och här ska det ju gå lite snabbt att känna sig snygg. Det tredje och sista användningsområdet är som ögonskugga. Inte det jag använder mest men det händer absolut.

Bästa multiprodukten i min sminkväska?

Tre i ett alltså. Men vad ska man ha för multiprodukt? Jag har några jag är extra förtjust i, t ex nya Crushed Creamy Color for Cheeks & Lips från Bobbi Brown. Den använde jag bara härom dagen, i den här looken i färgen Tulle.  Den är otroligt fin på huden men verkligen också är skön och snygg även på läpparna. Jag kände mig manad att göra en look även i min andra favoritfärg, nämligen Pink Punch som blir himla härligt vårig på. Kolla här!

två looker med bästa produkten i min sminkväska
Två looker med den bästa produkten i min sminkväska, men i olika färger. Till vänster Tulle och till höger Pink Punch. Både på läppar och kinder.

 

Crushed Creamy Color for Cheeks & Lips från Bobbi Brown kostar 315 kr/10 ml och du hittar mina två färger på Åhléns. 

Multiprodukter kan komma i olika former. Även nämnda har en gelkonsistens och färdas i tub. Så är även fallet med den plånboksvänliga Fresh Face Cheek & Lip Tint från Barry M. som passar om du vill ha något mindre pigmenterad och lite mer flytande produkt. Den känns otroligt fräsch och härlig på huden och finns i 5 nyanser.

Fresh Face Cheek & Lip Tint från Barry M kostar bara 53,60/10 ml på Lyko där du kan klicka hem den mörka Blackberry och bevaka de fyra andra snabbsålda nyanserna. 

Multifunktionellt i andra format

Andra favoriter som frekventerat min sminkväska är klassiska Nudies från Nudestix. På namnet hör du att detta är ett stift. Formulan är mer kompakt än tidigare nämnda och färgen sitter något bättre. Här har du också en liten borste i bakvagnen även om jag aldrig använder den. Även här kör jag fingermetoden. Märket har lanserat flera olika varianter med allt från matt till skimrande finish. Mina bästa är heter Nudies Bloom som kom förra året och som ger en lite mer återfuktad look. Den varianten finns i 7 nyanser. Nyfiken hur den ser ut på? Kolla på det här inlägget. 

Nudies Bloom från Nudestix kostar 339 kr/7 g och finns exklusivt på Sephora.


Sist men inte minst finns en av förra årets stora snackisar som även kammade hem pris på Swedish Beauty Awards-galan härom sistens: Vitamin E Blush & Glow Duo från Makethemake. Lite skillnader här är att produkten kommer i burk och du får två olika formulas. I ena änden ett blush och i den andra en highlighter. Den förra kan du absolut dutta på läpparna om du bara vill ha en lätt slöja av färg. Den finns i fyra kombinationer, min favorit är den du ser på bilden där du kan ha den highlightern som en skugga också. Konsistensen är lite smörig men därför också väldigt lätt att få ut.

Vitamin E Blush & Glow Duo från Makethemake kostar 279 kr men finns just nu till specialpriset 223,20 kr på Skincity. 

Nästa stafettbloggare….

Tack Molkan för utmaningen! Nu lämnar vi min sminkväska och skickar vidare pinnen till coolingen Johan Magnusson som är Senior Digital Editor på Scandinavian Mind samt bloggar på Daisy Beauty. Jag tänkte att han skulle få blogga om ”Det här är produkten som kickade igång mitt beautyintresse”. Jag är riktigt nyfiken på att få läsa vad det kan vara 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

18

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.