Jessica Blockström

Oldie but goldie – fjäderlätt läppbalsam från Filorga

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Skincity.*

läppbalsam med fjäderlätt formula

Oh, det var så länge sedan jag körde en Oldie but goldie här på bloggen och läppbalsam tror jag aldrig varit med. Härom dagen drog jag dock upp en modern klassiker ur väskan som gjorde både mig och Arga tanten nostalgiska men också glada av att återupptäcka denna favorit.

Klassiskt läppbalsam med fransk twist

Nutri-Filler Lips från Filorga fick vi presenterad för oss på en pressresa till Paris för herrans många år sedan. Det var en otroligt rolig resa där vi dessutom fick träffa monsieur Filorga i egen hög person. Det fanns få bara ett prov på lippien men vi alla blev väldigt impade och väntade tålmodigt på att få hårdtesta den på riktigt, dvs hemma under längre tid. Det tog månader. Men så en dag så hände det. Vilken toppenprodukt!

Snabbvallat lippie

smart topp på behagligt läppbalsam

Varför jag gillar detta så mycket? Det är det mest återfuktande läppbalsam jag haft samtidigt som den faktiskt både plumpar, gör lent och lite lite glansigt. Formulan är dessutom mycket lätt, känns mer som en tunn gel. Det är toppen för alla som inte gillar mer vaxliknande och smetiga varianter. Jag tycker också förpackningen är så bra, en hylsa med snedställd silikontopp där formulan smyger fram då du vrider på nedre delen. Den håller sig fräschare än många andra läppbalsam som skramlat nere på väskbotten. INCI är som ett helt apotek av välgörare, från sojabönolja och sheasmör till lite mer avancerade ämnen för ett lippie, typ niacinamid, biotin, mjölksyra och arginine.

Nutri-Filler Lips från Filorga kostar 325 kr/4 ml och det finns på Skincity.

glansiga looken på filorga nutri filler lips
Så här fin glans blir det med Nutri Filler Lips och så lent det är. Älskar!

 

Du hittar alla Oldie but Goldie här, så många av mina favoriter från åren att spana in!

Det coola nästan neonblåa nagellacket? Det kommer från märket Manucurist som finns på Cow Parfymeri. Färgen heter Ultra Marine.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

11

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.