Jessica Blockström

Så fixar du glow

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Kicks, Lyko, Sephora, Skincity och Åhléns*

produkterna som ger glow

Efter förra veckans möhippe-look fick jag så många frågor om hur jag fixade mitt glow att jag gjorde en ny reel för att visa vad jag använde. Det var några gamla godingar men också en rad nya och mycket lyxiga lanseringar. Här är gänget som gjorde det.

 

Hållbara basen

Förutom en väl återfuktad hud har jag primer som grund 99 gånger av 100. Jag har nyligen återupptäckt en ”gammal” goding, närmare bestämt Hydro Grip Primer från Milk Makeup. Det har kommit en hel del så kallade dupes på denna senaste tiden men om jag måste välja så tar jag gärna originalet. Jag  klappar in den och låter den sedan sätta sig någon minut. På den laddade jag en av de bästa foundations som lanserats det senaste året, närmare bestämt Light Reflecting från Nars. Den är härligt krämig och smälter fint in i huden. Jag tycker den är en värdig ersättare för Sensais Flawless Satin som ju kommit med ny och sämre formula. Nars ger lite mer glow dessutom!

primer och foundation som ger glow

Hydro Grip Primer från Milk Makeup är dyr men dryg och rejäl flarra som kostar 615 kr/150 ml. Du hittar den på Sephora. Light Reflecting Foundation från Nars kostar 515 kr/30 ml på Kicks. 

Tricket som ger glow

Förutom att primern ger en slätare yta som därför reflekterar ljuset bättre och Nars foundation naturligt bidrar till glow så fixar jag till basen med makeupsvamp jag fuktar med setting spray. Den jag tycker fungerar allra bäst är också från Milk. Hydro Grip Set + Refresh Spray gör att finishen blir nästan polerad när man använder den med svampen. Sista piffen på basen fixar jag med nya krämiga och bra täckande concealern Flash Perfector från Dior som är otroligt lätt att tona in i huden. Den finns i hela 22 nyanser, jag använder 2N.

diors nya concealer och milks klassiska settingspray

Flash Perfector Concealer från Diors Backstage-kollektion kostar 310 kr/11 ml och den finns på Åhléns. Hydro Grip Set + Refresh Spray från Milk Makeup kostar just nu 295 kr/100 ml och den säljs exklusivt på Sephora. 

Ögonlooks-gänget

Jag fick faktiskt in lite glow på ögonen också, över hela locken duttade jag på den nya Ombre Éclat Liquide från Sisley. Den ger ett väldigt subtilt skimmer. Jag tycker den är lite svår, älskar verkligen färgen Wild men man behöver jobba i lager för att det ska synas att man faktiskt har något på huden. Den lanseras i sex färger nästa vecka, då hittar du den  på Lyko för 470 balubas. En nyhet som inte är ett dugg svårjobbad är den underbara pennan Voyeur från Hourglass. Jag har använt flera av färgerna många gånger sedan jag fick dem i min hand för lite drygt en vecka sedan. Välpigmenterad, glider på så fint, går att arbeta med innan färgen sätter sig och ja, sen sitter den. Här har jag använt den mörkbruna som heter Cave och format den till vinge med min bästa pensel från Linda Mehrens (som tyvärr inte finns längre). På fransarna en av vårens lyxigaste mascaror – Lash Clash från YSL. Den och andra suveräna mascaror kan du läsa mer om här. 

vattenfast ögonpenna från hourglass

Voyeur Waterproof Gel Eyeliner från Hourglass kostar 329 kr och du hittar alla nyanserna hos Skincity. 

Brynpenna de luxe

Snabbt och lätt går det att ge färg och forma till med Westman Ateliers rykande färska Bonne Brow. Den glider på fint och ger fyllig finish. Den breda pennan har snedskuren topp och pigmenten är riktigt fina. I botten finns en spoolie-borste som jag först var irriterad över att den är torr. Nu tycker jag det är toppen. Jag kan dock bara inte förstå hur ett märke som kategoriserar sig som clean inte har refill i en sådan här produkt. Du kan välja mellan fyra nyanser, jag har den som heter Clay.

Bonne Brow Defining Pencil från Westman Atelier kostar 360 kr och den finns endast på Cow Parfymeri.

De sista färgpuffarna

rouge med krämig formula

Kinderna laddades också med Westman Atelier men märkets Baby Cheeks Blush Stick i Petal. Inte en nyhet men så bra! Här får du också lite extra fin glow. På produktbilden ovan hittar du också Liquid Matte Lip Color från Gucci. Den hade jag inte hunnit få på mig när jag tog look-bilden men de rosa nyanserna från den här nyheten är verkligen så fina. Idag när jag firade födelsedag körde jag den lite mörkare Mildred Rosewood. En annan ljusare rosa kan du se här!

Baby Cheeks Blush Stick i Petal från Westman Atelier kostar 560 kr och den finns endast här. Liquid Matte Lip Color från Gucci kostar 440 kr och finns exklusivt på Åhléns, i webbshoppen finns det tyvärr få färger just nu. 

Så här blev det!

Vill du se hur det hela växte fram? Kolla in veckans sista reel på min Instagram. 🧡

veckans look med mycket glow

 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

 

 

16

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.