Jessica Blockström

Roliga nyheter på brun utan sol-fronten

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Kicks och Åhléns*

nya brun utan sol för ansiktet med spännande effekter

Precis som torrschampo och solskydd så är det mycket som hänt på bus-fronten det senaste året. Formuleringarna har blivit bättre, dofterna trevligare men vi ser också en hel del nya typer av brun utan sol. Jag har testat tre stycken och här kan vi snacka om att det varit väldigt olika upplevelser. Det har bjudits på både besvikelse och förskräckelse men också bra resultat. Kolla här!

Snabbjobbande brun utan sol

Behöver du få snygg färg snabbt? Då är Self Tanning Face Mist 1 Hour Express från Bondi Sands ett tips. Det är en spray med guidefärg som appliceras över ansikte och hals med hjälp av applikatorhandske *och sedan ska sitta minst en timme. Tvätta sen av och voilà – huden har fått färg. Att testa denna var dock en resa. Jag hade inte räknat med att guidefärgen var så stark. När jag började sprida ut den över ansiktet såg det ut som skokräm och alla mina fräknar och åldersfläckar framhävdes. Crazy bananas-look. Var tvungen att akut gå ut med hunden. Lovar att jag smög runt för att slippa möta grannarnas blickar. Vill du se hur jag såg ut? Kolla min senaste reels på Instagram här. Efter en timme tvättade jag av det hela. Nästa chock! Det var en fin och ganska subtil färg jag fått.

brun utan sol i expressfart med bondi sands
Eftersom huden ska vara helt utan produkt innan man börjar med Bondis mist så är mitt ansiktet helt matt här. Till höger har jag såklart också lite mascara och lippie samt min hudvård.

 

Nästa gång får den sitta minst ett par timmar för lite mer krut i tonen vill jag nog ha. Men då tvingar jag tonåringen att gå med vovven… Doften? Obefintlig, även när färgutvecklingen satte igång.

Self Tanning Face Mist 1 Hour Express från Bondi Sands kostar 269 kr/70 ml som kommer räcka otroligt länge. Den finns dock hos Åhléns för ca 201 kr just nu.

Dagcreme med bus-effekt

dagcreme som ger lyster och lätt brun utan sol-effekt

Sunny Stories är namnet på nya serien med brun utan sol som precis lanserats på Kicks. Den ersätter deras tidigare produkter under eget namn. Här finns väldigt mycket kul och en av de produkter jag blev nyfiken på under pressmötet var Self Tan Tinted Day Cream, en gradual tan som bara ger lite ton åt gången. Av namnet trodde jag att det var en tonad produkt som skulle ge både fukt och lite brun utan sol samt färg direkt. Inte. Den ser guldig ut i formulan men det blir mer lyster än utjämning. Inget dåligt i det men knasigt när man förväntar sig annat. Med det sagt så är den väldigt behagligt, smälter fint in i huden, känns återfuktande och du får som sagt en väldigt naturlig ton med fräsch lyster. Tänk Verso Daily Glow i light-version. Byt ut mot din vanliga dagcreme i en vecka och du bygger upp en snyggt solkysst look. Doften? Lite syntetisk kola kanske, väldigt svag. Jag kommer återkomma till märket snart igen för fler bra produkter.

Self Tan Tinted Day Cream från Sunny Stories kostar 259 kr/50 ml och du hittar den på Kicks.

Brun utan sol med primereffekt

primer som ger glow och fin brun utan sol-ton

Banana Bright har blivit en av Ole Henriksens mest populära serier, jag gillar den också skarpt. Förutom ögoncremen så har primern blivit en favorit. Bara för någon vecka sedan landade så en ny medlem i Banana Bright-familjen och det här är något jag aldrig sett tidigare. Det är nämligen en primer med bus-effekt. Banana Bright Sun-Kissed Face Primer har precis som storasyster en gulaktig ton, doftar ljuvligt av citrus och ger både jämnare ton och hudyta. Skillnaden är att du här också får en lätt solkysst effekt som sitter kvar. Den kommer inte direkt men när man tvättar av makeupen på kvällen så är det ändå tydligt. Huden har fått en fin glöd! Enligt produktchefen ska färgen vara väldigt subtil men jag måste säga att här blev det mer än ovan nämnda från Sunny Stories. Att det dessutom är så många bra egenskaper i en tub gör Oles nya primer till en av årets favoriter på bus light-hyllan i min värld. Brasklappen är att den passar bäst för den som inte använder primer varje dag. Jag vet inte hur färgen blir om du kör denna sju dagar i veckan.

Banana Bright Sun-Kissed Face Primer från Ole Henriksen kostar 555 kr/30 ml och du hittar den hos Kicks.

2 x tips på hur du fixar solkysst ton och glow utan brun utan sol

*Jag sprejade misten på den lilla söta minivanten från Sunny Stories och arbetade ut över ansiktet. Den  kostar 59 kr och finns på Åhléns.

applikatorhandske i miniversion till brun utan sol

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

9

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Susanne Trägårdh

    Nu måste jag ju bara prova någon av ”brun utan sol” produkterna !

    1. Jessica Blockström

      Ja! Någon speciell du blev extra nyfiken på?

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.