Jessica Blockström

5 hudvårdsfavoriter som tagit slut

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Bangerhead, Sephora och Skincity.*

Hur vet man som skönhetsredaktör vad som verkligen är hudvårdsfavoriter och fungerar toppen? Om man kommer till botten av flaskan/tuben/burken! Det är verkligen inte ofta jag gör slut på produkter, det är ständigt nya saker som ska testas så även om jag gillar något får jag för det mesta ställa det åt sidan efter några veckor. Dessa fem är härliga undantag. De är slut! Varför? Jag har verkligen älskat att använda dem så de har åkt in i rutinen flera gånger om. Jag tycker också att var och en av dem går att stoppa in i vilken rutin du än må ha, de är otroligt användarvänliga och bra. Kolla här!

Hudvårdsfavoriter som tagit slut: peelingmask

multifunktionell peelingmask är en av mina hudvårdsfavoriter

Bästa kombinationen av peeling och ansikts mask har New York-baserade hudvårdsterapeuten Joanna Vargas kokat ihop. Hennes Exfoliating Mask är bara en av flera hudvårdsfavoriter jag hittat hos det här märket men den jag gillar allra bäst och återkommer till ofta. Den har en ganska tunn guldglänsande formula med mycket fina korn plus enzymer. Det är en mask som ska sitta på en liten stund och när du sköljer av den är det som att ha varit på en riktigt bra ansiktsbehandling. Huden blir som polerad – mjuk, len, studsig och så skön.

Exfoliating Mask från Joanna Vargas kostar 615 kr för 50 mycket dryga ml och denna stjärna finns på Bangerhead.

Hudvårdsfavoriter som tagit slut: nattcreme

nattcreme med retinol är en av mina hudvårdsfavoriter

Här ser du en av mina nya hudvårdsfavoriter, en riktigt härliga nattväktaren. Jag började använda den för några månader sedan och har älskat den lena cremegel-formulan och den fina effekten den har. Här har man kombinerat hela sex olika varianter av A-vitamin med squalane och trots att den är så aktiv upplever jag inte min hy ett dugg mer känslig. Bara fin och plump när jag vaknar.

Crème Symphonique Night-Time från Beauté Pacifique kostar 1325 kr/50 ml och du hittar den på Skincity.

Hudvårdsfavoriter som tagit slut: serum

serum med både återfuktande, uppbyggande och lugnande effekt

Ju äldre jag blir desto viktigare blir fukt i flera lager. En produkt som är toppen för just fukthalten är ikoniska Hydration Serum från svenska Verso. Den ger dock inte bara fukt. Det här var en av de första produkterna som lyfte fram att den innehåller niacinamid. Här finns också lipider och olja från havre (som har fin lugnande effekt). Alla jag känner som testat denna, inklusive ett koppel av skönhetsredaktörer, vittnar om att huden bara mår bättre och bättre och bättre ju längre man använder den. Den stärker hudens viktiga barriär, motverkar inflammationer och minskar porer. Såklart ger den också massor av fukt, den ökar hudens egen produktion av hyaluronsyra. Du kan stoppa in den oavsett vilken rutin du har och den fungerar väldigt fint ihop med både C-vitamin och retinol. Den här hudvårdsfavoriter är dessutom toppen även till en känslig hy.

Hydration Serum från Verso kostar 850 kr/30 ml men den finns på Bangerhead för bara 679 kr.

Hudvårdsfavoriter som tagit slut: ögoncreme

ögoncreme som ger jämnare, lenare och fylligare hy

Sunday Rileys ögoncreme 5 Stars är en dröm att applicera runt ögonen på kvällen med sin krämigt lena och smidiga cremegel-formula. Jag älskar också förpackningen som sticker ut på badrumshyllan och effekten är faktiskt minst lika humörhöjande. Den tunna huden här känns i så mycket bättre form, fylligare och slätare och tjockare utan att jag ser några svullnader på morgonen. Förutom retinol-komplex innehåller den fyra andra stjärningredienser: niacinamid, ceramider,  extrakt från vallmofrön och madecassoside. Mer om den där sista ingrediensen kan du läsa här. 

5 Stars Retinoid + Niacinamide Eye Serum från Sunday Riley kostar 759 kr/15 ml och denna pärla finns exklusivt på Sephora.

Hudvårdsfavoriter som tagit slut: rengöring

Kan man känna kärlek till ett rengöringsbalm? Japp! Renaissance Cleansing Balm är föremålet för mina djupa känslor. Den är en ljuvlig sak att ha hemma, ett lyxigt krämigt balm som masseras på torr hud. Tillsätt vatten och du har en mjölkig formula som lätt sköljs av. Den smälter och löser upp allt smuts och skrufs som fastnat, även solskydd. Jag upplever att den verkligen väcker huden till liv igen. För det här är en otroligt vårdande rengöring som inte bara tvättar huden. Här finns exfolierande enzymer från pumpa, A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, glycerin, gurkörtsolja och MSM. Du får alltså även cellförnyande, stimulerande och lugnande egenskaper. Plus en mycket lätt lyxig doft. Jag använder den endast i kvällsrutinen.

Renaissance Cleansing Gel från Oskia har ett rekommenderat ca pris på 480 kr för 100 ml som räcker otroligt länge, det behövs bara en liten pluttpump för ansikte och hals. Du hittar den för 459 kr hos Bangerhead. 

Vill du ha extra rabatt på hudvårdsrutinen? Just nu får du 10 % om du köper för över 700 kr på Bangerhead och använder koden JESSICAB.

Bloggutmaning med hudvårdsfavoriter!

Jag är så nyfiken på vilka fem skönhetsprodukter mina kollegor kommit till botten med och hoppas kunna utmana Kicki Norman, Leyglow, Arga Tanten, Its me bjooti-KattaMakeupbylina och Elin Fagerberg till ett inlägg med deras senaste som tagit slut. De kanske t o m har burkar som skrapats ur och det behöver ju inte vara just hudvård. Nu håller vi tummarna att de hänger på den här bloggutmaningen 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

20

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Annica

    Hallå! Blev lite förvirrad av rengöringen, du skriver balm men det står gel på flaskan? Hur krämig är denna? Jag har Perfect Cleanser från Oskia och tycker den är lite för smörig och skulle vilja ha en mer gel-aktig rengöring. Är denna lätt att skölja av? Perfect Cleanser kräver typ en fuktad handduk för att bli av med. Synd för jag gillar den i övrigt, det är ju inte jättemånga rengöringar som man känner både gör rent men inte tar bort för mycket av hudens skyddsbarriär.

    1. Jessica Blockström

      Det är en väldigt balmig gel skulle jag säga. Och den löddrar inte alls så på så sätt bara en balm. Eftersom jag alltid har en tvättlapp att ta bort rengöring med så är jag inte 100 men jag tror att den här är ganska lätt att skölja av för den löses upp snabbt när man tillsätter vatten och blir mer mjölk.

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.