Jessica Blockström

Samma lika fast olika: 3 lätta bashybrider

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Hudoteket, Kicks och Åhléns.*

Med varmare väder och en hel del aktiviteter på agendan är det härligt att kunna dra ner på stegen i rutinen men också att ha något lättare än traditionella foundations som ändå snyggar upp en smula. Här är tre bashybrider som alla ger fukt och finare finish till ansiktet men ändå med väldigt olika resultat. En riktig klassiker, en hyllad lyxlirare och en kul nykomling. Kolla här!

Bashybrider 1: lysterkickaren

Daily Glow från Verso landar i kategorin moderna bashybrider. Den lanserades förra året och kammade hem priset i kategorin Årets ansiktshudvård 400 – 700 kr när Swedish Beauty Awards gick av stapeln senast. Det är den absolut mest hudvårdande av trion i inlägget och den jag kan byta ut min vanliga dagcreme mot utan att det känns som jag berövar den något bra. Bland ingredienserna finns nämligen fina grejer som C-vitamin, hyaluronsyra, niacinamid och märkets egna Retinol 8. Dock inget solskydd som du får med de övriga här. Så vad gör den? Förutom ovan nämnda hudförbättrande egenskaper så ger den framför allt huden en väldigt naturlig och härlig lyster. Inte glitterkula utan väldigt subtilt. Hemligheten är mica och en bra grej här är att den är syntetisk så du behöver inte vara orolig över att den tagits fram på omoraliskt sätt. Däremot har den inte någon nämnvärd utjämnande effekt och den döljer inte t ex rodnader. Det är en utmärkt sommarprodukt när du vill skala ner rutinen men ändå få en glowboost. Glöm dock inte solskyddet!

Daily Glow från Verso kostar 450 kr/30 ml och den finns på Åhléns.

Bashybrider 2: multitrollaren

Kanske det tungvrickande namnet på DayWear Multi-Protection Ani-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 från Estée Lauder ger en hint om att det är produkten som gör allra mest på riktigt. Formulan är en gråvit och behaglig creme, du som testat CLEs magiska CCC Cream förstår exakt. Den smälter in i huden och förvandlas där till en perfekt färg för min hudton. Här lyckas den också trolla med ytan som ser betydligt jämnare och fräschare ut. Du får solskydd som landar på SPF 15 om du är generös med produkt. Jag kombinerar med ett annat riktigt solskydd under för att vara på säkra sidan. Jag skulle inte säga att den ger lyster, mer än fräscht återfuktad look. Så här!

daywear sheer tint är en av de bashybrider som testats

DayWear Multi-Protection Ani-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 från Estée Lauder kostar 595 kr för hela 50 ml och du hittar den på Kicks. 

Bashybrider 3: nykomlingen

Det trillar in en hel del bashybrider men många är mer åt det täckande hållet. Vill du ha en riktigt lätt variant men ändå mer makeup än Versos finns rykande färska Skin Secret Cream Tint SPF 25 från Mii. Konsistensen är lik Estée Lauders men mindre täckande. Jag tog två lager för att ens se effekt. Bra iofs då det ger bättre solskydd. Här är det dessutom på en hög nivå redan från början, hela SPF 25. Även denna börjar som vit produkt som transformeras till hudton när den möter varm hud. Den känns uppiggande återfuktande och innehåller bl a glycerin, extrakt från vitt te och E-vitamin. En riktigt het dag skulle jag kunna ha denna ovanpå fuktserum. Huden håller sig snyggt och fräscht matt, inte platt, i timmar. Jag tror den också är toppen om du har kombinerad/fet hy. Plus för att den finns i fyra nyanser. Jag har använt den som heter 02. Den landade nu i veckan och fick testas under sonens student i onsdags, en rätt stressig men kul dag. Lyckades bara knäppa denna bilden med den på…

Skin Secret Cream Tint SPF 25 från Mii kostar 425 kr/30 ml och du hittar den exklusivt på Åhléns.se.

Nyfiken på hur formulan ser ut innan man arbetar in den? Här kan du kika på alla tre. Från vänster Verso, Estée Lauder och Mii.

basbybrider i tre olika varianter

 

Om du gillar viktlösa produkter men inte hittat ett sådant solskydd – spana in det här inlägget!

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger några procent av summan om du klickar och sedan handlar. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den. Det finns inte någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

14

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.