Jessica Blockström

Oldie but goldie – 8 timmars sömn på burk från Becca

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Kicks*

Under Eye Brightening Corrector Concealer från Becca
Så ser hon ut nu – Beccas ikon under Smashbox vingar.

 

Australiensiska Becca gick i graven för lite drygt ett år sedan och med det försvann också en av skönhetsvärldens mest hyllade produkter de senaste åren – Under Eye Brightening Corrector Concealer. Under locket på det roseguldglänsande locket fanns något som fått smeknamnet ”åtta timmars sömn på burk”. Så bra på att på riktigt trolla bort mörka ringar var denna stjärna. Det protesterades och bunkrades och sedan började det tisslas. Amerikanska Smashbox kanske hade något i kikaren med denna kultprodukt. Så var det. Men jösses så länge vi fått vänta.

Säg hej till Smashbox ❤️ Becca

Idag hände det dock. Nu finns denna subtilt skimrande formula återigen. Samma namn på produkten men man har lanserat den under någon slags kollektion man kallar Smashbox loves Becca. Så vad får du? En otroligt smidig formula preppad med ljusreflekterad pigments är lätt att sprida ut och som fungerar både för sig självt men också som bas under concealer. Det senare om du verkligen vill ha en perfekt täckning. Jag upplever inte att den lägger sig i linjer och effekten sitter i en hel dag. Jag vet ingen annan corrector som är i närheten. Vill du inte ha något skimmer, då kanske Nars xxxx är ett bättre alternativ. Den kan du kika på här.

Gott innehåll

under locket på correctorn från becca

 

Det många inte vet är att denna goding från Becca faktiskt också innehåller en hel del härliga hudförbättrare, som t ex E-vitamin, ricinolja, solrosolja och squalane. Den finns i fyra nyanser från 01 Fair/Light till 04 Dark som har den där lite orange tonen som behövs för att neutralisera mörka partier på mörk hy utan att det ser askigt ut.

Under eye Brightening Corrector Concealer från Smashbox loves Becca kostar 285 kr för 4,5 otroligt dryga gram. Du hittar den exklusivt på Kicks. 

Under Eye Brightening Corrector Concealer från Smashbox loves Becca lanseras tillsammans med en annan saknad produkt från det nedlagda märket, närmare bestämt Shimmering Skin Perfecting Highlighter. Jag har inte alls lika mycket erfarenhet av den men ska såklart testa. Återkommer med recension så snart som möjligt. Formulan ser otroligt härlig ut men kanske något för skimrande för mig. Vad tycker du?

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

18

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Camilla

  Väntar på att den ska landa i brevlådan! Är otroligt spänd på denna och har (kanske lite för) höga förväntningar. Har dock inte testat originalet från Becca så har inget att jämföra med.

  1. Jessica Blockström

   Vad kul! Hoppas den lever upp till de höga förväntningarna också. Du får gärna dela vad du tycker när du hunnit testa den.

 2. Therése Hallberg

  Jessica! You are in for a treat, Shimmering Skin Perfecting Highlighter är helt magisk. Den kan se lite för skimrig ut i dosan men på huden blir den strålande fin utan glitterpartiklar. Har köpt denna raring flera gånger om i år. Roligt att även den relanseras, bunkrade som en galning när Becca gick i graven.

  1. Jessica Blockström

   Underbart att höra, då ska jag klicka hem den snarast! Tack för tipset

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.