Jessica Blockström

Sommarens ljuvligaste after sun

*Inlägget innehåller reklam för after sun genom annonslänk till Apohem*

Oups, det blev en liten ofrivillig bloggsemester. Täckningen i kompisens hus i Kroatien gjorde att det tog evigheter ett knåpa ihop ett inlägg.Så jag gav upp. Hjärnan har således gått ner i nästan viloläge. Tänkte därför börja lite light nu när jag kommit hem. Det blir ett inlägg med en favorit som verkligen gjorde susen där i den stekande solen och otroliga värmen. Eller närmare bestämt efter en dag i solen. Kolla här!

Årets bästa after sun

after sun med skönt mjölkig gel formula

After-sun Repair från Avène är en av årets bästa nyheter på solsidan. Det är en lättflytande och mjölkig gel som går mycket snabbt ner i huden utan att lämna en kladdig hinna. Tvärtom bara svalkar den så skönt och gör huden nästan löjligt len trots att man gett den en rejäl soldos under dagen. Jag älskar att det är en pumpflaska då det gör doseringen av just denna after sun mycket smidig. Så vad är det som gör formulan så otroligt bra? Här finns en antioxidant som heter Pre-tocopheryl vilket är toppen då huden behöver hjälp att motverka den oxidativa stress UV-ljus kickar igång. Här finns också glycerin, märkets speciella källvatten, barriärstärkande safflorolja samt oljesyra från lakritsrot. Det senare har inflammationsdämpande egenskaper. Plus också för att det är en after sun som kan användas av hela familjen, rekommendationen är från 3 år. Där är parfym i mixen men den är otroligt mild och enligt märket själva ska denna passa även känslig hud. Jag kan avslöja att jag blev lite känslig efter en ofrivilligt lång promenad då vi gick lite vilse. Det var så skönt att svepa in sin rodnade nacke med denna efter duschen på kvällen.

After-Sun Repair från Avène kostar 179 kr för en skön flarra på 2o0 ml men finns just nu på Apohem för bara 143 kr.

När det är så där himla hett märks det ganska snabbt att även läpparna lider i solen. Om du inte har hittat ett bra stick med SPF ännu så kan du kika på några av årets härliga nyheter här. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

15

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.