Jessica Blockström

Ny beautydestination då NK öppnar på nätet

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till NK*

NK har under många långa år varit en älskad beautydestination med ett exklusivt skönhetssortiment. Men oj så rackarns svårt för alla som inte bor i eller har vägarna förbi Stockholm eller Göteborg. Det lyxiga varuhuset har tagit nästan ofattbart lång tid på sig att starta upp en webbshop. Men så för något år sedan började man med delar av utbudet, tror det handlade om typ sport och vissa modemärken då. För att shoppa deras lyxiga beautymärken var dock ett besök i någon av de två storstäderna fortfarande nödvändigt. Men plötsligt händerna det! För litet sedan smög man igång med skönheten. Äntligen säger jag!

Vad kan du hitta på NKs nya beautydestination?

Vissa saker är man inte exklusiva med, t ex märken som Bare Minerals, Biotherm, Byredo, Lancôme, Sisley och YSL. Men kika på parfymavdelningen och du har en riktigt fin och unik beautydestination i din dator. Här finns till exempel redan nämnda Lancôme och YSL med deras exklusivaste doftkollektioner som du inte hittar någon annanstans. Samt några andra storfavoriter på parfymfronten. Och så en superhet nykomling att pigga upp håret med. Kolla här.

Fransk lyxparfym för både hud, hem osv

lyxparfymerna från diptyque finns exklusivt på NKs varuhus och på nätet

Franska Diptyque är ett klassiskt lyxmärke med många mycket fina och väldigt unika dofter. Här finns t ex Philosykos, en av de finaste fikondofterna som gjorts där man inspirerats av grekisk sommar och använt flera delar av fikonträdet. Du har också den ljuva Do Son som är berusande blommor i behaglig havsbris. Poesi. Här finns också så mycket spännande produkter. Då tänker jag inte på traditionella doftljus och handtvålar. Här hittar du allt från solid parfym till doftspridare till bilen samt vårdande kräm att fräscha upp läder och trä med. Allt i märkets karaktäristiskt vackra design.

Philosykos från Diptyque kostar 1379 kr/75 ml EdP och den finns här. Diffuseur pour la voiture i Figuier (som alltså också doftar fikon) kostar 887 kr och den finns här. 

Det lilla parfymhuset

En unik doft på ny beautydestination

Juliette has a gun är det lilla niche-huset skapat av Nina Riccis barnbarn Romano. Jag och Arga tanten träffade denna charmknutte för många år sedan och tänkte att han var en bortskämd arvtagare som bara försökte hitta ett coolt tidsfördriv. Så fel vi hade. Vi blev nog båda lite betuttade i den trevliga, kunniga och charmiga pojken (han var inte så gammal då). Nu har Juliette has a gun funnits länge och har flera dofter med kultstatus. Som den annorlunda Not a perfume som är perfekt för alla som har svårt för traditionella dofter eller är allergisk mot parfym. Den blir verkligen sin egen när den landar på huden. Ren och fin utan att bli tvättmedel eller tvålig. Eller Vanilla Vibes dör där den varma och lite pudriga vaniljnoten samsas med kalla saltstänk, torra mineralackord, mjölkig sandelträ och daggstänkta orkidéblad. En ovanligt fräsch och härlig vaniljdoft. Senast lansering var Pear Inc. som jag har skrivit om här.

Not a Perfume från Juliette has a gun kostar 999 kr/50 ml EdP och den hittar du här.

Babbas bästa hårknep

ceremonia finns på nks nya beautydestination

Ceremonia är hyllat hårvårdsmärke grundat av den coola marknadsföringsstjärnan Babba Rivera. Hon växte upp i Kristianstad där hennes chilenska mamma arbetade som frisör. De latinamerikanska ingredienser och ritualer hon använde har inspirerat när Babba tagit fram produkterna. Här finns allt från balsamsprayen Guava Rescue som skyddar håret mot värme och sol till den superhajpade Aceite de Moskas som gör gott för en strulig hårbotten. Ingredienserna är naturliga och ekologiska och gör mycket gott om du har ett kraftigare hår. Här finns också en skön borste att ge skalpen välgörande massage med.

Utredande Guava Rescue Spray från Ceremonia är utredande, värmeskyddande och solskyddande. Den kostar 205 kr och finns här. Scalp Masajeador går på 165 kr. Den kan du kika på här.

Droppar av guld

Sist men inte minst på min favoritlista är parfymen som inledde hela detta inlägg, den magiska Baccarat Rouge 540 från Maison Francis Kurkdjian. Jag tröttnar aldrig på denna otroliga notmix som är både mjuk, varm och behaglig. Här finns saffran, tränoter och en jasmin jag faktiskt gillar (vilket är ganska ovanligt). Den har också en knäckigt bränd sötma som är så spännande, tror kanske det är just den där aspekten som gör den så väldigt förförisk. Märket har många andra fina dofter men för mig finns inget som slår 540. Jag använder den faktiskt inte så mycket nu när det är varmt ute. Det blir lite värme på värme. Men när höstkylan drar in åker Kurkdjian på.

Baccarat Rouge 540 från Maison Francis Kurkdjian kostar en rejäl slant men du behöver inte mycket så flarran på 70 ml räcker väldigt länge. Den kostar 2850 kr och finns endast här.

Tyvärr har man inte tagit hela NKs utbud och gjort till en beautydestination på nätet. Jag saknar märken som Ex Nihilo och Chantecaille som tyvärr bara finns på varuhuset i Stockholm. Men jag håller tummarna att de båda dyker upp på sajten snart.

Letar du efter ny doft men inte hittat något som passar? Kolla in de fina nya parfymerna jag skrivit om här.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

15

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.