Jessica Blockström

Fyra favoriter på naglarna i sommar

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Bangerhead och Lyko*

ljusrosa favoritlack från London Grace på naglarna

1. Mjölkigt rosa lack

Vad har ni på naglarna just nu? Min senaste kärlek är ett nagellack från London Grace andra kollektion med svenska Oh la moon, den heter Crystal Collection II. Liksom den första är också denna inspirerad av kristaller och stenar som sägs ha olika effekter på våra sinnen. Jag brukar inte falla för kritiga färger men Pink Kalcite är bara så otroligt ljuvlig. Speciellt när huden har lite färg. Den är mjukt och dovt ljusrosa. Den täcker också fint och lägger sig jämnt över naglarna. Två penslingar räcker bra.

Nail Polish i Pink Calcite från London Grace + Oh la moon kostar 139 kr/12 ml och du hittar det på Lyko.

2. Krämigt lilarosa lack

Det är en lättmålad formula rik på pigment och med bra täckning. Två lager räcker fint.

Patent Shine 10X Nail Lacquer i Dearie Me från Butter London kostar 199 kr/11 ml och du hittar även det på Lyko.

3. Eldigt orange

När jag vill att det ska lysa om naglarna plockar jag fram min favorit från Isadora, lacket som heter Fire Orange. Jag tycker det här nagellacket är precis lika snyggt både på naglarna på händerna och på tånaglarna. Det är också perfekt om man har en ganska monokrom garderob som min vilken går mestadels i svart. Då piffar den här färgen verkligen upp. Wonder Nail Polish har sedan ett tag tillbaka ny formula och design. Det är otroligt lättmålat, jag tycker det kan räcka redan efter en pensling. Penseln är också så stor att du sveper på lacket väldigt snabbt.

Wonder Nail Polish i Fire Orange från Isadora kostar 99 kr/6 ml men du hittar det på Bangerhead för bara 74 lusidorer. 

4. Kattguld till tånaglarna

lack med kattguldston på tånaglarna

Coolaste färgen från sommarens kollektioner kommer också den från London Grace samarbete med Oh la moon. Den heter Pyrite och är inspirerad av mineralen som sägs boosta cash flow och självförtroende men ska också lyfta fram min inre boss. Lite så känns det faktiskt när jag har detta på naglarna. Men inte fingernaglarna. Det här lacket tycker jag gör sig allra bästa på tånaglarna. Det blir en perfekt accessoar för att blinga upp looken. Pyrite kallas också kattguld  då den lätt mässingsgula mineralen ibland misstas för äkta guld. London Grace’s variant tycker jag är mer åt silver men den har en uns av värme vilket får den att kännas modern. Lite skitig silver men på ett bra sätt.

Nail Polish i Pyrite från London Grace + Oh la moon kostar 139 kr/12 ml och finns också det på Lyko.

Vill du ha fler tips på somriga färger till naglarna? Kolla då på lacken i det här inlägget. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

14

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.