Jessica Blockström

Veckans look m mest hajpade sminket just nu

*Inlägget innehåller reklam för hajpade makeupprodukter genom annonslänk till Bangerhead, Kicks och Sephora.*

Hajpade skönhetsprodukter är verkligen ett tecken i tiden, i de allra flesta fall är det Tik Tok som agerar spin doctor. Ibland är det gamla godingar som plötsligt får en revival. Andra gånger är det helt nya produkter som blir så där superheta. Så vilka är de mest hajpade makeup-produkterna just nu? I mitt flöde har jag några som snurrar på betydligt mer än andra. På instagram kan du kika när jag testar dem, där har jag en ny reel nu. Här kan du läsa vad jag tycker.

Den mest hajpade foundation just nu

Hourglass har lanserat ett gäng suveräna produkter den senaste tiden, som ögonpennan Voyeur och läppbalsamet Phantom. Sist ut att landa på diskarna är deras nya foundation Ambient Soft Glow. Du som känner ditt Hourglass vet att inspirationen kommer från märkets magiska puder som verkligen ger huden en filterlik finish med vacker lyster. Samma effekt ska du få med den mycket hajpade basen Ambient Soft Glow Foundation. Jag gillar den dagar då jag vill ha en mer täckande bas. Men huden måste vara rejält återfuktad, jag behöver använda primer och den bör jobbas in med svamp och setting spray. Då blir slutresultatet en snyggare, slätare och jämnare hud. Hållbarheten? Den är grymt bra. Är du lite åt det torra hållet? Då skulle jag hellre välja Nars underbara Light Reflecting Foundation. Den ger en mer naturlig och fräsch finish även på torrisar.

Ambient Soft Glow Foundation från Hourglass kostar 599 kr/30 ml, du kan välja mellan 26 nyanser och den finns hos Sephora.

Makeupsticket som får Instagram i spinn

makeupstift som blivit hajpade i sociala medier

Vi hoppar raskt till en betydligt billigare och mer multifunktionell produkt. Närmare bestämt det hajpade makeupstiftet Radiant Cream Colour Stick från Beauty Act by Kicks. Det här är en kul produkt, jag älskar stift. Det finns något lekfullt över det och jag är ofta beredd att testa lite andra färger än jag är van vid. Det finns både rougefärger, highlighters och bronsers bland de 10 nyanserna. Alla innehåller dessutom en sudd med hudvård precis som trenden säger. Jag gillar dem även om de inte är lika toppen som t ex de från Rare Beauty och förpackningen är ganska racklig. Här får du dock en stor mängd produkt för väldigt liten peng. Färgerna är dessutom lätta att arbeta ut och sitter förvånande bra. På min reel har jag festat till med den knalliga Partner in Crime på kinderna. Man kan även ha dessa på läpparna men jag lägger gärna lite extra för ett riktigt läppstift. Det är både skönare och snyggare.

Radiant Cream Colour Stick från Beauty Act by Kicks finns som du säkert listat ut på just Kicks och ingen annanstans. Det kostar där 199 kr.

Hajpade brynvaxet i ny form

tonat brynvax som släpps i höst

I helgen var det skönhetsmässa signerad Daisy Beauty och då vet man att det alltid är några produkter som blir lite extra hajpade. En av dem som lyfts extra mycket denna gång är Depends brynvax Brow Lift Illusion. Den lanserades redan i våras men fick då en del kritik. Själva produkten var toppen, brynen blir både fylligare och lätta att forma även om du vill att de ska stå typ rakt upp. Men burken var på tok för liten. Det gick knappt att komma ner med en lite spoolieborste. Nu har man inte bara gjort om och gjort rätt med en rejälare burk. Man har också tagit fram denna i fyra tonade varianter. Den jag passar bäst i heter Tape.

Brow Lift Illusion från Depend lanseras senare i höst, exakt datum är inte bestämt än.

Kultiga läppstiftet som älskas av ”alla”

den mesta hajpade läpprodukten från clinique

En av de mest hajpade skönhetsprodukterna de senaste decennierna är Cliniques Almost Lipstick i färgen Black Honey. Den här läpphybriden släpptes första gången redan 1971* och tanken från märkets grundare Carol Phillips var att skapa en läpparnas svarta polotröja, dvs en produkt som passar alla. Så kanske man inte tänker när man först ser den mörkt vinröda färgen. Men faktum är att den inte blir ett dugg goth på läpparna. Tvärtom är den lätt transparent formulan perfekt för att den lägger sig som en skir slöja och släpper igenom din egen läppfärg. Looken blir mörkare men ändå naturlig på något sätt. Jag var lite skeptisk till en början. Kan verkligen en produkt som är lika gammal som jag vara något att ha idag? Jag älskar den. Perfekt för att piffa upp läpparna och känna sig mer elegant och snygg. Även om man i övrigt inte har så mycket makeup. Dessutom är formulan mer ett balm och därmed vårdande och förpackningen slinker lätt ner i byxfickan. Lätt att måla på är det också, kika bara på Instagram-reelsen så får du se.

Almost Lipstick i Black Honey från Clinique kostar 235 kr och du hittar det just nu på Bangerhead.

*Fun fact: Black Honey lanserades i sin nuvarande stiftform 1986. Mer kuriosa. Detta är färgen Liv Tyler bar när hon spelade Arwen i Sagan om ringen.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

16

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.