Jessica Blockström

5 nya humörhöjare till sminkväskan

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för skönhetskap i sminkväskan till Hickap, Kicks och Åhléns.*

Förra inlägget bjöd på superlyx till sminkväskan, sådana där produkter som man kanske inte kan klippa till på direkt eller rent av bara får drömma om. Men det behöver inte vara så himla dyrt för att det ska vara bra. Jag har hittat fem riktiga skönhetskap bland höstens nyheter, det här gänget är verkligen riktiga humörhöjare när man drar på mejken. Kolla bara här!

Budgetvänlig lippie-favorit i sminkväskan

Smala stift är ett av årets stora trender på läppfronten. Tidigare har det dock mest kommit lyxvarianter från märken som Hourglass, Sensai och YSL. Men det tar allt kortare tid för ny teknologi och trend att spilla ner till de mer plånboksvänliga märkena. Och halleluja! Förra veckan landade en hel drös med kul nyheter från L’Oréal Paris. Allra roligast var när jag testade nya lippien med det blygsamma namnet Color Riche Intense Volume Matte Lipstick. Jag var lite låg och sträckte mig efter en riktigt knallig humörhöjare. Härligt då att inte bara färgen fick livet att slå små lyckovolter igen. Denna formulan är otrolig. Lättmålad, behaglig på trots sin snyggt matta finish och sitter i timme efter timme. En vinnare helt enkelt. Så här ser det ut när jag testade det förra veckan.

 

Color Riche Intense Volume Matte Lipstick i Le Fushia Libre från L’Oréal Paris kostar 149 kr och den hittar du hos Kicks.

Rougelådan som ger huden lyft

Under sommaren har det mest varit krämiga rouge i sminkväskan. Men så trillade det in ett gäng lådor från Isadora som såg spännande ut. Nu är jag såld på Blush Trio 3-in-1 palette. Har man hängt med ett tag så är det märkets gamla rouge-hjul som kommit i uppdaterad förbättrad version. Sammetslen formula som smälter ihop med huden och tre nyanser som både är rouge, highlighter och bronzer. Jag mixar den första och den sista för en snygg blonzer-effekt. Det blev så här mjukt och fint, väldigt naturlig blush-effekt. Kombinationen här heter Coral Silk, den kommer även i en riktigt häftig version som heter Blushed Fuchsia.

Blush Trio 3-in-1 palett från Isadora får vi vänta liiite till på, denna lanseras i oktober och kommer då att kosta 219 kr.

Ljuvlig färgklick i sminkväskan

Att Flaer gör riktigt bra veganska penslar och borstar för liten peng har du säkert koll på. Men visste du att de också lanserar nya specialkollektioner lite då och då? Jag har gillat de tidigare men höstens Artist Collection 3.0 Angled Illusion är en riktig humörraket med sitt färgsprakande abstrakta mönster! Det är dessutom toppen att man snabbt kan se dem i mörkret nere i sminkväskan. Om jag inte är helt fel ute så är alla fem borstar nya. Det som utmärker dem är topparna som är vinklade på olika sätt. Det gillar jag, man kommer åt bättre på det sättet. Favoriterna är Precise Angled Eyeshadow Brush, Angled Blending Eyeshadow Brush samt Angled Sculpting Brush.

Artist Collection 3.0 Angled Illusion från FLAER kostar mellan 99 kr och 179 kr och de finns exklusivt på Kicks.

Livets läppenna för liten hushållskassa

Om du hängt här ett tag så vet du att det finns en läppenna som är så toppen att jag och Lina Ekh döpt den till livets läppenna. Anledningen är också att den passar prick alla. Det är en kall gammalrosa ton som lyfter hudtonen så fint. Du kan läsa om den här. Nu har jag dock hittat en utmanare som kostar mindre än en hundring. Mad Precision Lip Pencil i Vintage Rose gick direkt ner i sminkväskan när jag testat den. Förutom att färgen är underbar så har den perfekt hårdhet för att kunna trolla till en snygg kontur och formulan är riktigt trevlig på läpparna. Kolla så fin!

Mad Precision Lip Pencil i Vintage Rose från Hickap kostar 99 kr och du hittar den på märkets egna hemsida här.

Fiffig fransböjare till lyckopris

 

Jag har aldrig varit någon trogen franstångs-användare. Dels har jag rätt bra fjong på fransarna men jag upplever också att många tänger nyper till i huden. Det är verkligen inte kul. Men det är ett problem jag inte haft en enda gång med nya Eyes Wide Open från LH Cosmetics. Här har man satt på en gudomligt mjuk och bra silikonlist som är snäll även mot känsliga ögon (och tunn hud). Så nu har jag plötsligt börjat nyttja tång i alla fall. Och visst öppnar det upp blicken mer, så är det bara. Denna prisvärda pärla har blivit en sådan snackis att den faktiskt sålt slut på flera ställen. Så kan det gå när man gör något gediget och välgenomtänkt.

Eyes Wide Open Eyelash Curler från LH Cosmetics kostar 199 kr och du hittar den just nu på Åhléns.

Vill du har med tips på bra plånboksvänliga skönhet? Då kan du kika här!

Ha en fin kväll 🧡

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

15

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Åsa

  Hej och tack som alltid för superbra blogg. Vet inte riktigt hur sånt där funkar men ett önskemål; Trinny Woodalls produkter finns nu tillgängliga i SEK på hennes hemsida och jag är nyfiken på betyg av ett proffs som du på dessa. Särskilt miracle blur och bff creme ser ju fantastiska ut när Trinny använder dem (men vill ju inte köpa grisen i säcken och du är ju min smink- och skönhets go-to ;-). Håller tummarna!

  1. Jessica Blockström

   Hej Åsa,
   Kul fråga! Vi har Trinny på tapeten som Profilen i Femina och jag har på listan att testa delar av sortimentet så det ska absolut gå att ordna. Skriver upp det som en kommande post.

   Ha en fin kväll

   1. Åsa

    Vad kul!! Tack detsamma!

  2. Erika

   Jag var i London för ca 4 år sen och då på Trinny Londons gamla ställe. Sedan har jag köpt mer. BFF är bra och lip2cheek, har Freddie dagligen. Gillar också Just a touch. Om du gör Match2me så får du bra match, sen kan du boka tid via video och du får produkter för priser också, så det kan vara en idé Jag ska till London i juni och kommer definitivt gå dit och handla igen. (är 49 år o föredrar cremesmink)

   1. Åsa

    Aha, tack för tips Erika! Är också i din ålder och gillar cremesmink och att ”dutta” som Trinny 😉

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.