Jessica Blockström

Oldie but goldie – Banana Bright+ Eye Crème

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för banana kräm till Kicks*

Det finns bara en banana som jag kan tänka mig att nyttja och det är Ole Henriksens härliga ögonkräm. Banana Bright Eye Creme har gjort dundersuccé ända sedan lanseringen 2016 och jag förstår precis varför. Formulan är lagom lätt men ändå krämig för den tunna huden kring ögonen och man  har rört ner pigment liknande det bananpuder som använts backstage i åratal. Vad är då grejen med detta puder? Det får hudtonen att se fräschare och mer välmående ut men utan att synas. I Banana Bright Eye Creme finns såklart också välgörande ingredienser som C-vitamin. Banana Bright är faktiskt inte längre bara en ögonkräm. Nu finns en hel familj med härliga solgula och snabbt uppiggande produkter, den senaste att dyka upp var primern med en liten dos brun utan sol. Riktigt bra också.

Nya banana – minst lika bra?

Men Ole och hans gäng var inte nöjda trots att denna ögonkräm är den bäst säljande hos t ex Sephora. Nu har man därför precis lanserat en uppdaterad version under namnet Banana Bright+ Eye Crème. Detta med att ändra ett vinna recept är otroligt vanskligt.”Nya” produkten måste leverera samma men bättre. Jag tycker att man lyckats riktigt bra, gillar denna nya variant väldigt mycket. Förutom att den direkt gör att huden ser fräschare och finare ut så har man boostat formulan med flera olika C-vitamin komplex för att fixa en klarare och studsigare hud även på sikt. Man har också kombinerat det med någon slags guld-extrakt som ska göra uppljusandet än bättre. Här kan du se skillnaden, vänster sida utan Banana Bright+, höger med. Samma ljus vid fönstret i sovrummet, ingen annan skillnad förutom banankrämen.

Att bli helt kvitt de mörka ringarna och rynkorna kring ögonen med en ögonkräm händer ju inte. Inte ens med Banana Bright+. Men jag upplever både en stor skillnad direkt plus att jag verkligen gillar effekten när jag sedan adderar concealer. Den lägger sig snyggare och sitter bättre. Här nedan har jag använt det fantastiska skönhetskapet Bare With Me Concealer Serum från NYX Professional Makeup. 139 kr för denna är otroligt bra. Du hittar den bl a hos Kicks. Helt klart tummen upp från mig för Oles nya banankräm, både med och utan concealer.

Banana Bright+ Eye Crème från Ole Henriksen kostar 565 kr/15 ml men den finns nu hos Kicks på kampanj för 542 pickadorer. 

No banana länktips!

Letar du tips efter andra riktigt bra concealers? Då finns det här. Fler välgörande ögonkrämer kan du läsa om här. Och alla gamla Oldie but Goldie hittar du via den här länken.

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

13

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.