Jessica Blockström

Raketsnabba glow och ton-tricket

*Inlägget innehåller reklam för produkter som ger glow genom annonslänk till Kicks och Lyko*

Piper in här lite snabbt mellan lördagsbestyren för ett tips på hur man fixar riktigt somrig glow mitt i höstrusket. Jag vet inte hur du känner dig men nu när hösten gjort sitt intåg var min semesterfärg plötsligt bara borta och där var också lite dåligt med lyster. Det kändes en smula deppigt. Tur då att jag har de smartaste och bästa bus-servetterna i gömmorna här hemma. Jag vet att jag skrivit om dem tidigare men det tar verkligen bara några sekunder och problemet fixat. Är kär i dessa.

Ikoniska bus-servetter för somrig glow

ikoniska servetter som ger solton och glow

Förutom ett rejält knalligt läppstift finns det få saker som piggar upp mig så som Alpha Beta Glow Pads från Dr Dennis Gross. De är dessutom så lätta att använda, luktar inget alls av bus och innehåller en alldeles perfekt liten dos av syror som ser till att där aldrig blir tillstymmelse till pormaskar efter busandet. Det man får är däremot solig ton med en riktigt fin glow. Här ovan ser du effekten av en servett och efter bara en liten stund. Färgen utvecklades lite till efter det. Till och med så att maken märkte det. Dessa är även så lätta att få till även ner på halsen och i dekolletaget. Så här såg det ut med sminket på igår.

Alpha Beta Glow Pads Intense från Dr Dennis Gross kostar 475 kr/20 st servetter men finns just nu för 380 kr hos Hudoteket.

Så fixar du busiga händer

När jag la upp bilden ovan på min Stories på Instagram fick jag frågan om man kunde använda Alpha Beta Glow Pads på händerna också. Det skulle jag inte rekommendera. Där är så mycket toppar, dalar och vrår så det lätt blir flammigt. Till händerna tycker jag däremot att det finns en annan bus-typ som är suverän och det är misterna. Favoriten heter Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist och kommer från St Tropez. Den är så finfördelad att den lägger sig jämnt över huden här och huden får en extra glow tack vare hudvårdande ingredienser. Jag har lite lotion på knogarna och håller fingrarna lite särade så det bara kommer en gnutta bus mellan dem. Glöm inte heller att smörja in händerna nu. Jag har märkt att jag tappat lite tempo i handsmörjningen sedan pandemin lättade. Det syns så snabbt på huden här.

Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist från St Tropez kostar 325 kr/80 ml och du hittar den hos Kicks.

Vill du ha fler tips på hur du snabbt fixar en fin glow? Kika på denna här versionen av Veckans look där det finns flera trick att testa. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

11

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Åsa

  Jättebra tips! Behövs lite färg och lyster.
  Du skriver om handkräm, har du tips på en till dag som går in fort i huden,
  Och en fetare till natten. Ha en fin dag.

  1. Jessica Blockström

   Åh, det finns så många. Men två jag ofta kommer tillbaka till är Eucerins Hyaluronsyra Filler som är en av få med SPF. Vill du ha något som går snabbare in i huden så har du Neals Yards härliga Bee Lovely. Jag gillar verkligen doften på den också men det är ju en smaksak. Bredvid sängen står alltid Nourish Repair Hand Mask från Reserol. Den är otroligt bra. Tack för att du frågar, kanske kan bli ett inlägg om detta snart ☺️

 2. Åsa

  Tack för snabbt svar. Har redan torra händer med sprickor, så behöver tips.
  Ska kolla upp dessa, och gör ett inlägg , det kommer uppskattas.

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Search

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.