Jessica Blockström

Veckans snabba look med nya favoriter

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till snabba mejkprodukter från Kicks, Lyko, Meds, NK, Sephora och Skincity.*

veckans look med nya snabba makeupfavoriter

Piper in med lite snabba tips här på söndagskvällen. Har varit på bio med mina fina päron och ville ha något snyggt men också något som inte var så supersminkat. Det har kommit många roliga nyheter som hjälper till med just det. Det här är perfekta produkter när du vill få en fräsch look utan att det tar oceaner av tid, kostar skjortan eller är komplicerat. Här kommer nycklarna till den snabba looken.

Snabba basprodukter

snabba makeupbasen med skimrande dagcreme

Make the make är Skincitys eget makeupmärke med prisvärda och hudvårdande produkter. De har i snabb takt lanserat både en foundation och en lätt dagcreme som också ger glow. Den förra har jag inte alls fastnat för, den fungerar inte med min mogna hud som drar åt torrt. Men NMF Glow Moisturizer – älskar denna. Den ger huden en så fin och fräsch lyster och smörjs enkelt in med händerna. Tänk en plånboksvänliga version av Versos Daily Glow. Fast jag upplever denna som en smula mer utjämnande faktiskt. Det finns två nyanser – en mer rosa guldig och en mer åt det bronsiga hållet. Jag tycker båda funkar fint på min hud.

NMF Glow Moisturizer från Make the Make kostar 279 kr/40 ml och du hittar den på Skincity.

Suveräna concealern

För att ta bort de rodnader och mörka ringar jag har runt ögon och näsa så arbetade jag in min nya favorit på concealerfronten. Bare with Me Concealer Serum från NYX Makeup Professional är otroligt bra. Jag tänker att den kanske inte är supervårdande men den gör huden jämnare, tonen jämnare och smälter så fint in. Det för lite mer än en hundring. Det finns också en hel radda nyanser, den jag har heter Vanilla och den är liiite ljus nu när jag precis busat huden. Men med noga inarbetning funkar det ändå.

Bare with Me Concealer Serum från NYX Makeup Professional kostar 139 kr och du hittar den hos Kicks.

Lätta blushen

snabba rougepuffen med krämigt blush

Nytt märke på den svenska marknaden är Florence by Mills som är Stranger things-skådisen Millie Bobbi Browns baby. Hon älskar valar, därav finns det på flera av produkterna. Jag har bara hunnit testa en och det är Cheek Me Later Cream Blush. Blev fascinerad av färgen Real Ray som ser mörkt lila ut i dosan men ger en underbar rodnad till kinderna. Våga prova! Mycket lätta och snabba är dessa rouge att få på och jag tycker de sitter bra.

Cheek Me Later Cream Blush från Florence by Mills kostar 215 kr och du hittar det hos Lyko.

Snabba ögonmejken

krämig ögonskugga med bra hållbarhet från ilia

Krämskuggor är en stor trend just nu och en av de hetaste i den kategorin är Liquid Powder Eye Tint från Ilia. Jag förstår varför. Formulan är lätt att sprida ut, lägger sig väldigt jämnt och sitter galet bra. Det var en riktig gråtfest på bion idag och trots det så satt skuggan kvar som klistrat. Otroligt. Färgen jag använde här heter Aura och ger ett subtilt och lent rosigt skimmer. Här finns dock massor av fler superfina färger, både med matt och skimrig finish. Tricket för att få det riktigt bra? Använd en skuggpensel och måla på. Jag har försökt med fingrarna med alla krämiga skuggor jag har här hemma och då smetas färgen mest ut.

Liquid Powder Eye Tint från Ilia kostar 359 kr och du hittar dessa hos Skincity.

Förutom ovan nämnda använde jag också Gel Automatic Eye Liner i Brown Denim från L’Oréal Paris (Meds) som också den satt som gjutet trots tårar, Brow Pencil i Soft Brown från Sweed (Lyko)Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara från Rare Beauty (Sephora) som går att bygga på i oändlighet för en rejält tät fransuppttällning, Hydro Grip Set & Refresh Setting Spray från Milk (Sephora) som jag redan skrivit spaltmeter om och det magiska löspudret Loose Setting Powder från Laura Mercier som gör jobbet utan att synas. Jag har färgen Honey (Kicks).

Snabba läppstiftet

Jo, jag glömde ju sista piffen. Det blev ett läppstift från YSL där stiftet är så fiffigt utformat att man få på det så snabbt och snyggt. Det är kvadratiskt men samtidigt snedskuret som du ser på bilden här ovan. Formula är också en krämig gelliknande variant som är både skir och matt – mycket fin! Färgen jag har är mjukt brunrosa, heter Raw Rosewood och har nr 112.

The Slim Sheer Matt i 112 från YSL kostar 405 kr och du hittar den på NKs webbshop.

Vill du veta hur den blev till? Då ska du spana in min senaste reel på Instagram. Du hittar den här. Nyfiken på andra Veckans look? Då ska du snabba dig in här. 

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

15

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.