Jessica Blockström

Beautyproffsens favoritprodukter på resa

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till favoriter på resa från Glowid, Kicks, Lyko och Meds*

Vad skulle du ta med dig på resan om du bara fick ta en produkt? Den frågan skickade jag ut till några av mina medresenärer på senaste pressresan till Köpenhamn, ett gäng beautyproffs av rang som ofta är ute på uppdrag. Det stånkades och stönades en del över att det bara fick vara en. Men alla kunde ändå till slut leverera sina favoriter. Här är deras svar.

Proffsens favoritprodukter på resa

Misten som fixar fukten på flyget

”Min favorit när jag ska resa med flyg är misten Fundamental Ampoule från Klairs. Den är mer än bara ett ansiktsvatten trots att formulan liknar ett sådan. Här får du sköna serumegenskaper också och den håller huden återfuktad länge.”

Emelie Johansson, aka Hairtalk by Emelie

 

Fundamental Ampoule från Klairs kostar 389 kr/125 ml men finns just nu hos Glowid för 311 kr.

Verktyget som sätter fart på cirkulationen

”Jag blir så lätt svullen när jag flyger. Därför har jag alltid med mig Diamond Beauty Roller från Amelie Soie när jag ska ut på resa. Det är så skönt att hålla igång cirkulationen men det är också något att pyssla med när man ska åka lite längre.”

Emma Unckel, stylist och skönhetsinfluencer samt ena halvan av podden ”Beauty och Bubblor”

 

Diamond Beauty Roller från Amelie Soie kostar 895 kr och den finns på Lyko.

Handkrämen som håller huden mjuk i luften

”Handkräm är en av mina viktigaste produkter, speciellt på resa. Men den får inte kännas klibbig och inte heller dofta för starkt så att den stör medpassagerarna. Favoriten är Cicaplast Mains från La Roche-Posay som har precis alla egenskaper jag letar efter. Den är parfymfri, sjunker in snabbt och gör huden riktigt mjuk.”

Leyla Aksoy, aka Leyglow 

 

Cicaplast Main från La Roche-Posay kostar 89 kr/50 ml men finns just nu hos MEDS för 66,75.

Sticket som sätter stilen

”I min väska finns alltid läppstift och det ska helst vara ekologiskt och veganskt. En relativt ny favorit är läppstiften från ekolyx-märket Le Rouge Francois där man bl a tar pigment från hibiskusblomman vilket ger otroligt fina röda färger och dessutom kommer som refill. Jag gillar läppstift inte bara för att det är så snyggt på läpparna. Jag använder det också på kinderna som rouge och brukar även lägga lite precis under ögonbrynen vilket ger en väldigt fin och uppfräschande skuggeffekt. Tre funktioner i ett stift – perfekt på resa.”

Agneta Elmegård, Aftonbladet och skönhetsredaktörerna.se

 

Lipstick från Le Rouge Francais kostar 520 kr och du hittar det bl a hos Parfumdreams.se.

Oljan som ger lyxkänsla på resa

”Jag är beroende av att ha något på läpparna som håller dem riktigt mjuka men det får inte ta så mycket plats. Hermès läppolja Hermèsistible är vårdande, mjukgörande och innehåller färgade pigment vilket ger lite piff. Dessutom är det så fint att det gör att min resa känns extra lyxig. Jag har bl a färgen Beige Sapotille.”

Frida Fahrman, inredningsstylist, bloggar på Elle och andra halvan av Beauty & Bubblor

 

Hermèsistible Infused Care Oil från Hermès kostar 574 kr och du hittar det exklusivt i Hermès-butiken på NK i Stockholm alt på modehusets egen webbshop.

Kammen som snabbt ger snyggare flygplansfrilla

 

Glad typ som precis landat i Köpenhamn och är på väg upp med hissen till rummet. Håret nästan nykammat utan att lockarna borstades sönder.

 

Vad jag själv stoppar ner i väskan när det är dags för resa? En av favoriterna är den breda kammen för då kan man snabbt få en snyggare look på flygplansrufsat hår. Den lysande gula färgen gör dessutom att jag snabbt hittar den bland allt rassel i väskan.

 

Kanariefågelsgula The Comb från Budgie kostar 59 kr och den finns endast på Kicks.

Vad jag har med mig i semesternecessären? Det är en mer omfattande historia men här du kan kika på vad som fick följa med när jag var i Kroatien för ganska prick ett år sedan.  

Affiliate-förklaring

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Vissa av dem ger några ören till mig om du klickar på dem, andra ger mig några procent av summan om du klickar och sedan handlar något. Det här är ett sätt att få tillbaka lite av det jag lägger ner på bloggen och det jag investerat i den då det inte finns någon annan bakom än jag själv. Har du några frågor om affiliates, eller annonslänkar som det också heter, skriv gärna i kommentarerna.

10

Lämna ett svar

Jessica Blockström

jessicablockstrom@gmail.com

ARKIV
Kategorier
Sök

©2023 Site design and maintenance by RMCK Aktiebolag. All rights reserved.